Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jaki byście polecili program pocztowy pod iksy? W miare łatwy w obsłudze i przyjazny ;p
evolution
MINUS- jeśli nie masz zainstalowanego gnome`a to potrzebuje podajże właśnie jakieś gnomowe biblioteki więc troszke miejsca na dysku zajmuje ale polecam bo warto
jak uzywasz KDE to ładnym (i jak narazie z niego korzystam) programem jest KMail
albo zobacz czy Ci się spodoba thunderbird - z tej samej stajni co Firefox :)
a co do evolutiona to nawet mi się podobal - ale własnie on to jest w sumie z gnome i pod KDE to troche mało zintegrowany :|
Mozilla-mail. :) Albo inaczej: kurier poczty w seamonkey. :)
Ja ostatnio oswajam się z M2 z Opery. Cóż, jest i łatwy w obsłudze i przyjazny, chociaż zupełnie inny niż Thunderbird, którego używam pod...yyy... innym systemem;) I ma mniejsze możliwości. Ale, jeśli nie masz specjalnie wygórowanych potrzeb, powinien wystarczyć. W sumie polecam :)
tylko thunderbird był już temat o tym klijencei czadman pisał skąd wtyczke pobrać zeby mieć "ikonke kopertki koło zegara" informujacą o nowej poczcie
sylpheed albo sylpheed-claws
sylpheed albo sylpheed-claws
Też polecam (sylpheeda, sylpheed-clwas nie używałem) - mały, szybki, użyteczny. Zdecydowanie najlepszy program pocztowy pod iksy.
Witam! A jak sie nazywa ta wtyczka do ikonki kolo zegarka, probowalem MinimizeToTray ale cos nie dziala, chyba pod winde jest tylko ;-)
Witam! A jak sie nazywa ta wtyczka do ikonki kolo zegarka, probowalem MinimizeToTray ale cos nie dziala, chyba pod winde jest tylko ;-)
działa działa nei tylko pod M$ New Mail Icon sie nazywa ja mam w wersji 1.2.1
Juz mam tego New mail icon i smiga ;-)
Edit:
A jest mozliwosc aby thunderbird powiadamial dzwiekiem o nowym emailu ? Nie zawsze patrze na traya ;-)
Juz mam tego New mail icon i smiga ;-)
Edit:
A jest mozliwosc aby thunderbird powiadamial dzwiekiem o nowym emailu ? Nie zawsze patrze na traya ;-)
jest powiadamianei brzęczkiem ... u mnie brzeczy ;p
Prosze skasować mojego posta.
a jak z integracja z antywirem(clamav) i programami do wychwytywania spamu(spamassassin, bogofiler) pod thunderbirdem ? W kmail jest ladny kreator do tego. zastanawiam sie nad przesiadka i stad pytanie.