Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Odkąd przesiadlem sie na fluxboxa zauwazylem ze firefox np przy klikaniu w linki do zdjęć ładuje foty z netu na nowo zamiast urzyć cache czy jak to tam sie zwie. Odpowiednie opcje wydaje mi sie ze mam zaznaczone.
Co jest grane?
To chyba nie zależy od fluxboxa. Miałem niedawno dokładnie odwrotny problem z Operą, która z uporem godnym lepszej sprawy odwoływała się co cache'u zamiast wczytać stronę z sieci. Za to jeśli chodzi o ff zauważyłem, że co jakiś czas szaleje i wtedy wszystko ładuje z sieci, tak jakby wyczyściło mu cache. Tyle tylko, że zazwyczaj jestem wtedy daleko od fluxa.
Postanowiłem w desperacju usunąć cache :] i wszytsko wróciło do normy ale zobaczymy jeszcze jak będzie po restarcie.
Może cache wypchało się na max i wiecej sie nie mogło zmieścić i nowe informacje olewało ciepłym moczem :)