Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
nie wiem dlaczego ale lpadmin mi sie nie uruchamia. Tzn. nie wiem czy sie dobrze wyrazilem bo przy probie dodania drukarki wyskakuje mi cos takiego:
lpadmin: Unable to connect to server: Connection timed out
i to samo jest kiedy wpisze lpinfo -v.
Nie mam pomyslu co jeszcze moze byc w procesach cups jest widoczny jako dzialajacy, zainstalowalem juz wszystko z cupsys, ghostscrip, foomatic i niestety nie umiem sobie poradzic z tym problemem. Ma ktos z Was pomysl?
OK JUZ WIEM CO BYLO ZLE, PEWNIE SIE UBAWICIE ALE W MOIM FIREWALL MIALEM ALLOW TYLKO DLA SIECI LOKALNEJ A DLA CALEJ RESZTY BYLO ZABLOKOWANE. KIEDY DODALEM LINIE 120.0.0.1 -J ACCEPT TO WSZYSTKO ZACZELO DZIALAC :)
Usnar, na zlocie albo jak Cię złapię to wyrwę lewą rączkę i przybiję berecik gwożdzikiem z duże litery :D
A bo tak mi sie jakos wcisnelo pod wplywem chwili, a jak sie juz kapnolem to mialem napisany caly tekst i mi sie nie chcialo pisac na nowo malymi literami :)