Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Czesc.
Mam klopot z wyswietleniem panelu administracyjnego z cups, ktory jest zainstalowany na serwerze o ip 192.168.1.200
Kiedy w przegladarce wpisze 192.168.1.200:631 wtedy wyswietla mi sie strona glowna, kiedy klikne administracje to pojawia mi sie strona z administracja doslownie w ulamku sekundy ale kiedy klikne zakladke printers lub jobs wtedy te strony mi sie otwieraja po 100 sekundach czasem jeszcze pozniej. Wszystkie ustawienia dla printers sa takie same jak dla admin w pliku cupsd.conf.
Nie wiecie czasem co moze byc grane?
OK JUZ WIEM CO BYLO ZLE, PEWNIE SIE UBAWICIE ALE W MOIM FIREWALL MIALEM ALLOW TYLKO DLA SIECI LOKALNEJ A DLA CALEJ RESZTY BYLO ZABLOKOWANE. KIEDY DODALEM LINIE 127.0.0.1 -J ACCEPT TO WSZYSTKO ZACZELO DZIALAC :)
OK JUZ WIEM CO BYLO ZLE, PEWNIE SIE UBAWICIE ALE W MOIM FIREWALL MIALEM ALLOW TYLKO DLA SIECI LOKALNEJ A DLA CALEJ RESZTY BYLO ZABLOKOWANE. KIEDY DODALEM LINIE 120.0.0.1 -J ACCEPT TO WSZYSTKO ZACZELO DZIALAC :)
Ubawicię? Kolego szanowny, rozwiązałeś mój problem także! Dzieki wielkie.