Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
717
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:51:02)
729
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:51:17)
Czyżby wreszcie jakaś samochodówka z krwi i kości na Linuxa ? Nareszcie ;) Wertowałem już od chyba 2-ch lat internety za czymś takim i zawsze wszelkie poszukiwania kończyły się fiaskiem, a tu wreszcie coś mamy (i to coś co może się okazać na prawdę atrakcyjne :P ) teraz tylko czekać i kupować :)
776
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:52:17)
O! Pierwsze metro na steamie posiadam. Może w końcu je ukończę?
777
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:52:18)
uzytkownikubunt napisał(-a):
Ja tylko ciekawy jestem czy mi kasa z banku na konto Moneybookers/Skrill dotrze jutro, bo jak nie to będzie weekend, w weekend nie ma transakcji i wtedy przegapię promocję. Szkoda, miałem zamknąć konto na Skrill, ale miałem tam kilka zł i mi szkoda było, a tak nadarzyła się okazja by oczyścić konto. Jak zdążę to też kupię Wiedźmina, jak nie to coś innego.
Nie możesz z banku zapłacić?
Większość zwykłych debetówek Visa Electron i Maestro pozwala na płacenie kartą w necie, więc tragedii chyba nie ma, może z wyjątkiem kart jakiegoś Banku Spółdzielczego w miejscowości Krzaczek powiat Trawniczek. ;)
778
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:52:19)
Nie mam i nie chcę mieć karty debetowej. Tak jak pisałem chciałem też po prostu wybrać te kilka złoty które tam mam a potem zamknąć konto i to dobra okazja.
Jeszcze nie masz. ;)
Jak dostaniesz jakąś robotę na dowolnej umowie w kraju,
to przeważnie kasa musi iść na konto, a za wypłatę w kasie banku zazwyczaj jest często 10 zeta albo i więcej prowizji.
Z resztą w całej UE stała robota wiąże się przeważnie z kontem w banku, chyba, ze to jakaś fucha u prywatnego, typu malowanie czy kopanie basenu.
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2014-05-23 00:04:36)
779
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:52:21)
Ja tak wczoraj z głupa wchodze, patrze a tam wiedzmin ... LOL
Jacekalex napisał(-a):
Nie mam i nie chcę mieć karty debetowej. Tak jak pisałem chciałem też po prostu wybrać te kilka złoty które tam mam a potem zamknąć konto i to dobra okazja.
Jeszcze nie masz. ;)
Jak dostaniesz jakąś robotę na dowolnej umowie w kraju,
to przeważnie kasa musi iść na konto, a za wypłatę w kasie banku zazwyczaj jest często 10 zeta albo i więcej prowizji.
Z resztą w całej UE stała robota wiąże się przeważnie z kontem w banku, chyba, ze to jakaś fucha u prywatnego, typu malowanie czy kopanie basenu.
W państwie polskim wynagrodzenie za pracę jest wypłacane w GOTÓWCE. Wpłata na konto jest rzeczą na którą musisz wyrazić zgodę. Wiadomo, wygodniej na konto, ale nikt ci tego nie może nakazać.
Niestety. Wiedźmin 2 jest bardzo marnym portem. Działa... no cóż, łagodnie mówiąc, dosyć słabo. Mimo tego, że posiadam mocny komputer, muszę grać na najniższych ustawieniach, żeby w ogóle gra była możliwa (a i tak spadki fps potrafią być znaczne). Myślałem, że problem wystepuje tylko u mnie, ale tutaj zostało to również opisane.
Mam nadzieję, że developerzy coś w tej kwestii zrobią.
Ostatnio edytowany przez krasnij (2014-05-23 14:14:42)
780
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:52:22)
781
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:52:23)
Mówiłem od początku, że CD Project Red to amatorzy
Fervi
I widzicie, miałbym kartę to bym kupił od razu a potem żałował a że nie mam karty i musiałem poczekać to wyszło na dobre :D
Pieniędzmi też mi się lepiej zarządza jak widzę papierki w portfelu a nie cyfry na kasie.
Podobno ten eON powoduje, że gra używa tylko jeden rdzeń...
Co ciekawe - na wine gra działa dużo lepiej. Poczekamy co zrobią developerzy. Jeżeli tak to zostawią, to chyba szlag mnie trafi.
kiepski produkt jako gra więc nic nie strace, kiedyś kupiłem i pieniądze jakby w błoto
tych pieniedzy co dałem na pewno nie wart
Ostatnio edytowany przez garrick (2014-05-23 20:31:21)
Uff może to lepiej że poczekam. Nie będę dopłacać do partactwa. Wydanie gry w takim stanie to skandal.
Wiem że mamy mało dużych gier, ale klęska głodu to nie powód by jeść piach.
O Wiedźminie kiedyś czytałem, że lwia część detali w wersji Windows jest renderowana przez flasha.
Jeżeli taki numer wycieli w Linuxie, to biorąc pod uwagę jakość linuxowego flasha, lepszy będzie procek 4096 rdzeniowy. :D
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2014-05-24 00:48:48)
Jacekalex napisał(-a):
O Wiedźminie kiedyś czytałem, że lwia część detali w wersji Windows jest renderowana przez flasha.
jeżeli taki numer wycieli w Linuxie, to biorąc pod uwagę jakość linuxowego flasha, lepszy będzie procek 4096 rdzeniowy. :D
w ogóle ten "port" to jakiś żart, kupując myślałem że to natywka :p
Iesabel polskiego studia, za 6zl (1.5 jurka) konczy sie o 19 dzsiaj (data umieszcznia tego posta :-)).
http://store.steampowered.com/app/248710/?snr=1_7_15__13
Ktos w komentarzu walnol ze po patchu mozna grac ;-0.
787
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:52:31)