Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Debian GNU/kFreeBSD projekt umarł w butach czy jest nadal rozwijany ? Nigdzie nie mogę znaleźć obrazu płyty z tą wersją systemu.
412
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:44:10)
Obrazy wersji testing są, ale jak przystało na tą wersje nie działają.
Dzięki za linka już instaluje i mam problem , podczas partycjonowania wyskakuje błąd "failed to create a file system" ktoś poradził sobie z tym problemem ? System plików który próbuje zamontować to UFS
Edit.
Wcześniej ściągnąłem wersje testing i faktycznie tak jak wyżej pisałem dupa blada. Ściągam 7.3 i zobaczymy czy ten sam problem będzie się pojawiał.
No i poszło bez większych problemów :)
Swoją drogą podanie łapki diabełkowi przez pingwina może w przyszłości uratować mu dupsko patrząc jak co niektórzy robią problemy diabełkowi. Może kiedyś połączą siły.. dopiero by wyszła konkretna dystrybucja.
Ostatnio edytowany przez diatrom (2014-02-04 16:33:48)
Z powodu ideologii nie powstanie połączenie; chyba, że połączenie sił to kilku projektów, ale teraz też tak jest
Fervi
Jeżeli teraz tak jest to bardzo fajnie. Debian to stara dystrybucja coś w trawie musi piszczeć że zaczęli kombinować z diabełkiem.
Debian kFreeBSD jest dostępny przeszło 5 lat, więc to co w trawie piszczało już pewnie zdechło.
ja polecam albo czystego debiana albo czyste freebsd, a nie hybrydę.
Ostatnio edytowany przez Yampress (2014-02-05 19:36:03)