Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wita,
krótkie pytanie: czym rozpakować pliki spakowane jako *.ace ???
Nie mogę znaleźć w ggooglac, chyba już pózno...
Dzi eki
Może unrar zadziala
http://www.rarlab.com/otherfmt.htm
Szczerze mówiąc to dosyć stary format :> skad wziales takie archiwum :>
A spróbuj tak :]
apt-get install unace
unace x nazwa.pliku.ace
Powinno pomóc
UNACE v1.2 public version Processing archive: plik.ace Authenticity Verification: created on 13.5.2003 by *UNREGISTERED VERSION* Panjabi MC - The Album Analyzing File compressed with unknown method. Decompression not possible. Error occurre
UNRAR 3.40 freeware Copyright (c) 1993-2004 Alexander Roshal plik.ace is not RAR archive No files to extract
to może na początek sprawdź co to jest ;)
file plik.ace
nie wiem czy specjalnie zmieniłeś w cytacie czy tak jest ale zamiast plik.ace masz wpisać nazwe tamtego pliku :-)
to może na początek sprawdź co to jest ;)
Kod:
file plik.ace
plik.ace: ACE compressed archive version 20, from Win/32, version 20 to extract, contains AV-String (unregistered), solid
nie wiem czy specjalnie zmieniłeś w cytacie czy tak jest ale zamiast plik.ace masz wpisać nazwe tamtego pliku :-)
aż takim lamerem nie jestem ;) zmianiłem sobie nazwę pliku na plik.ace bo tak było najwygodniej (bez spacji i jedyny taki w tym folderze)
masz za starą wersję unace: masz 1.2, potrzebujesz co najmniej 2.0.
w repozytorium dla sarge jest wersja 2.2
hej, czy ty masz jeszcze woody'ego? ;)
thx. poszło :)
hej, czy ty masz jeszcze woody'ego? ;)
niee. na tym desktopie to akurat kubuntu, na pozostałych kompach suse, debian testing i debian stable :)