Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 7 8 9 10 11 … 15 ▶
a jak mam takie pytanie czy jak jumanji odnotuje moją wpłate będę mógł dostac dostęþ do tego ftp ??
no włąśnei bo byśmy spenetrowali archiwum :D
jak dla mnie to nie ma problemu, ale serwer nalezy do szefostwa wiec to ich trzeba prosic o ostateczna zgode :)
oj dziś dopiero poszło poczta 10 zł bo zapomniałem ile powinno byc na dniach dojdzie.Wczesniej jakos nie mogłem (przepraszam)dzis mi sie udało.
Pozdrowienia :)
jumanji moglbys wyslac dane do ftpa tym co juz wplacili:)?
Przeczytaj 3 posty wyżej, co Jumanji napisał. :)
Ludzie bądźmy cierpliwi i nie przynudzajmy. Tyle czasu czekaliśmy i specjalnie nikomu się nie spieszyło (co poniektórym przynajmniej - do nikogo personalnie tego nie adresuję żeby nie było), a teraz hałasujemy. Jeszcze parę dni nas nie zbawi.
kasa poszła :D
a so z nowymi ;( dajcie nam paszport polsatu czy coś abyśmy mogli zajżeć ;p
biexi mysle ze osoby ktore juz wplacily moga dostac namiary na serwer, co ty na to?
ps. macie pozdrowienia od techa, siedzi po uszy w robocie i ledwo na zakretach wyrabia... na prima aprilis poprzecinali mu kable sieciowe :)
Myślę że tak :) - podaj
poszlo, mam prosbe do azhag i dandeb'a: obserwujcie liste, i wysylajcie namiary do osob ktore zaplacily (nowe krzyzyki bede dostawial na liscie), ja juz na zakretach niewyrabiam a wy od poczatku (drugiej listy :) byliscie w to bardzo zaangazowani.
dzieki i do uslyszenia wkrotce.
pozdr
mam prosbe do azhag i dandeb'a: obserwujcie liste, i wysylajcie namiary do osob ktore zaplacily (nowe krzyzyki bede dostawial na liscie)
Nie ma sprawy, mogę sie tym zająć.
aktualny numer hakin juz na serwerze :D
pewnie jestem ślepy lub głupi, ale ostatni numer hackinga jaki widzę na dugowym ftpie jest ze stycznia.
PS. Moją ksywkę też się odmienia. :)
Do każdego numeru papierowego Hakina są dodawane płyty. Do pdf-ów nie. Dzięki uprzejmości jednego z naszych kolegów to są obrazy tych płyt
a to miły ten kolega. pozdrowienia dla kolegi. :)
azhag dzięki na pass meczyłem server dziś cąłą noc :D
teraz też męczę ale ustawiłem ograniczenie do 15 KB/s żeby go zanadto nie obciąząc
A jak tam nowe produkcje jumanji ??
I jakiego serwera ftp użyć żeby dać ograniczenie na użytkowników anonimowych a przy tym nie ograniczać zwykłych ?? Bo mam już serwer na hosting live-cd z hakinga :)
Wrzucilem wam pare ksiazeczek do C:)
Wrzuce jeszcze cala symfonie bo w tej sa tylko przyklady.
Pozdro.
Strony: ◀ 1 … 7 8 9 10 11 … 15 ▶