Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 6 7 8 9 10 … 15 ▶
Osobom, które nie zechcą zastosować się do Ustawy polecam oglądnięcie zdjęcia Jumanji'ego, które umieściłem tutaj
Eee... lipa jakas myslalem ze pryznajmniej bedzie "z polobrotu"
:) :P
Pozdrawiam
Prenumerata hackin9 - ostateczne decyzje na http://dandeb.ovh.org/hacking.html
Miło, uprzejmie dosadnie aczkolwiek nienachalnie :) ogólnie wiadomość powinna trafić do spragnących zgłębić tajniki gdzie kiedy jak i poco :) a ta nutka napędzająca akcje która podnosi adrenaline... no może ja bym zamienił te 3 dni na 72 godziny :D ALE ZGADZAM SIĘ w 100% czekanie to jak krosta na du... a tak nawiasem mówiąc Jumanj Ja Cie w telewizji widziałem hehe
tak sobie myśle że jesczze lepszy byłby skrypcik odliczający czas :)
ale komu chciało by sie aż tak to robić? :)
ale jesteście napaleni :D
jumanji wspominał ze daje czas do kaca tygodnia może ei ma czasu żeby maile wysyłać jak ktoś ma czas moze da mu znać na pw info z propozycja pomocy :>
jest ok rumi :) wczoraj byla dluga i obfita dyskusja na ircu, czekamy jeszcze 2 dni i zamykamy liste, pozniej rozsylam maile i czekam na kase, a jak nie to z polobrotu :D jescze jedno pytanie:
zamawiamy pdfy? czy zamawiamy gazetki, zrobimy prezent bodziowi bo sie zaoferowal ze je zeskanuje i zgra obrazy plyt??
Lista juz zamknieta, kto sie nie zapisał niech załuje. Co do hakin9 ja wole pdf, nie są złe, a obrazy płyt mnie raczej nie interesują. Ale jak uważacie.
popieram pdfki :)
z jednej strony dobrze byłoby mieć dostęp do tych płytek, ale jednak byłaby to dłubanina ze skanowaniem, na którą ne mam serca skazywać Bodzia.
więc chyba jednak pdfy
tez jestem za pdf'em bo na skanach czasami za dobrze nie widac listingow itp ;)
chociaz z drugiej strony papierowy ma plyte a na niej sa nieraz ciekawe rzeczy dodawane jak ebooki, tutoriale itp a obraz livecd hakin9-gentoo ktory mozna sciagnac z ich strony nie zawiera tego.. no chyba ze sie myle
sadze iz skanowanie odpada poniewaz bodzio mowil ze ma malo czasu ostatnio, bo ma wazne sprawy...
witam i czy juz cos wiadomo z tymi pdf-kami czakam czekam a maila z nr konta nie widac :);0
jumanji podsylaj dane do przelewu, narod chce placic ;-)
wlasnie pisze maila, jednego do wszystkich :)
mam nadzieje ze adresy mailowe to nie problem?
cala reszta zostaje tylko i wylacznie dla mnie...
mail poszedl...
kto nie dostal ten:
a) nie wyslal mi maila na priva, tylko jakies pierdoly
lub
b) moglem sie pomylic przy wpisywaniu 29 maili
wiec jesli beda takie osoby to prosze o kontakt raz jeszcze
korzystajac z okazji chcialbym podziekowac wszystkim za wspolprace i pomoc (azhag i dandeb) i wogole ze fajnie sie to wszystko zakrecilo
oby tak dalej
btw, dzis w nocy wyjezdzam do wawy na dwa dni wiec na wiadomosci bede mogl odpowiedziec dopiero w poniedzialek
pozdrawiam, milego weekendziku
pieniazki poszly:)))
Ja wpłace w poniedziałek albo w niedziele, zależnie od tego kiedy dam rade.
Jumanji + za poczucie humoru hehe Buddyści będą we wtorek a świadkowie jehowy są umówieni na środe przygotuj ciasteczka :D
done, what it had to be done
jesli jakies pieniadze juz dosszly proponowal bym zakupic aktualny numer :)
ja mam strasznie dużo na głowie więc kasa poleci pojutrze a najpuźniej w czwartek
narazie dostalem kase od 2 osob, ale to pewnie wina ze kasa idzei z roznych bankow. zakupie aktualny numerek jak tylko dostane wystarczajaco duzo kasy...
pozdr
ps. pomylka, wlasnie sprawdzalem konto, przyszly nowe eliksiry (czy jak to sie tam nazywa) jeszcze dzis kupie aktualny magazyn ;)
w jakim banku jest konto?
a jak mam takie pytanie czy jak jumanji odnotuje moją wpłate będę mógł dostac dostęþ do tego ftp ??
Kasa poszła.
Pardon, że tak długo, ale z przyczyn technicznych nie mogłem wcześniej.
Strony: ◀ 1 … 6 7 8 9 10 … 15 ▶