Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam, używam debiana wheezy, oraz zauważyłem ze jest tutaj jedna denerwujaca sprawa.
jedne uzycie (pociagniecie) scrolla myszki w dół powoduje przejście do połowy strony co jest bardzo denerwujące, szukajac w google muszę używać ciągle manualnie ssuwaka :(
nie umiem znaleźć gdzie coś takiego można ustawić odległość jaką przesunie się ekran po użyciu tego wynalazku?
Pozdrawiam
W ustawieniach przeglądarki wyłącz opcję "Używaj płynnego przewijania".
Coś chyba jest walnięte albo w przeglądarce, albo gdzieś wyżej.
Mam płynne przewijanie w FF włączone od kiedy pamiętam, przewija tylko o tyle, ile kręcę kółkiem, czyli prawidłowo.
Myślę, że jakaś aktualizacja powinna sprawę poprawić, spróbowałbym też w innym środowisku graficznym, i o ile jest możliwość, na jakiejś innej myszce (najlepiej innego producenta).
Pozdrawiam
;-)
dzięki panowie nie myślałem że to kwestia myszki :D zmieniłem na inną i jest jak powinno ;-)
może ktoś będzie kiedyś również miał z tym problem to już wiadomo co z tym jest :D
Też miałem ten problem i to nie była wina myszki... Nie doszedłem nigdy do źródła problemu, skończyło się na opuszczeniu gnome3