Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Serwus, ponieważ Ubuntu zostało wymienione kilkukrotnie, proszę pamiętać, że w dniu 9.go maja trzy wersje osiągnęły tzw. EoL, co oznacza, że dla tych wydań, nie będą już dostępne aktualizacje żadnego typu. Są to: Ubuntu 8.04 LTS ("Hardy Heron"), Ubuntu 10.04 LTS Desktop ("Lucid Lynx") oraz Ubuntu 11.10 ("Oneiric Ocelot"). To tylko wiadomość informacyjna :-)
Pozdrawiam.
I co z tego?
To jest forum *buntu?
Jacekalex napisał(-a):
I co z tego?
To jest forum *buntu?
Wiesz, wyczuwam pewną hipokryzję — na forum Ubuntu nie wzdragałeś się tak wspominać o wydaniu Wheezy'ego. ;)
Zgadza się.
Ale nie dlatego, że wyszedł Wheezy, lecz dlatego, że następny gostek po aktualizacji do nowego wydania szukał płytki instalacyjnej.
Dlatego mu napisałem,żeby spróbował Debiana, jak mu się *buntu wywala.
A tu odpowiedziałem na informację, kiedy kończy się wsparcie dla wersji *buntu, o których już wszyscy normalni ludzie zdążyli zapomnieć, i nie znam nikogo, kto tęskniłby do tych wersji.
Także kontekst jednej i drugiej uwagi jest nieco inny w obu przypadkach.
Ale oczywiście newsa o zakończeniu wydań możesz na DUGu umieścić, o ile się nie mylę, w czytelni Ubuntu chyba jeszcze nie ma tej informacji, z tak dokładną datą. :D
Jacekalex napisał(-a):
Zgadza się.
Ale nie dlatego, że wyszedł Wheezy, lecz dlatego, że następny gostek po aktualizacji do nowego wydania szukał płytki instalacyjnej.
Dlatego mu napisałem,żeby spróbował Debiana, jak mu się *buntu wywala.
Nie tylko w tej sytuacji, nie tylko: http://ubuntu.pl/forum/viewtopic.php?p=949764#p949764
(Ech, szlag by to, znowu chciałem wysłać posta przez C-x C-s...)
azhag napisał(-a):
Przypomnij się w drugiej połowie czerwca, zobaczę co da się zrobić ;) .
azhag napisał(-a):
Jacekalex napisał(-a):
Zgadza się.
Dlatego mu napisałem,żeby spróbował Debiana, jak mu się *buntu wywala.Nie tylko w tej sytuacji, nie tylko: http://ubuntu.pl/forum/viewtopic.php?p=949764#p949764
Czyżby azhag fuchę w ABW załapał?, czy może to ta nowa agencja do monitorowania internetu, co ją Milusińscy szykują. :DDD
Jacekalex napisał(-a):
Czyżby azhag fuchę w ABW załapał?, czy może to ta nowa agencja do monitorowania internetu, co ją Milusińscy szykują. :DDD
Tajemnica państwowa. ;)