Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 5 6 7 8 9 … 15 ▶
zaznaczylem osoby ktore sie zglosily, a oznaczenia powedrowaly jako "zaplacone", chyba ze kamikaze juz to poprawil.
Przepraszam ze pytam sie wciaz o to samo , i jestem nachalny :) :P , ale ostatnio nie wiele czasu moglem poswiecic DUG :) przeczytalem watek do aktualnego postu , ale nadal nie wiem czy nie wyslales mi jumanji potwierdzenia z numerem konta na ktore mozna wplacac pieniadze dlateg oze nie wyslales jeszce nikomu, czy po prostu cos do mnie nie doszlo..... ? Mam nadzieje ze dostales moje ponowne zgloszenie z danymi, po tym jak padla baza danych na forum :)
Pozdrawiam
Przepraszam ze pytam sie wciaz o to samo , i jestem nachalny :)
nachalny czy nachlany? :]
cierpliwosc jest cnota, ale wszystko ma swoje granice...
jak sie wszyscy do mnie zglosza, to wysle wiadomosc z numerem konta do wszystkich za jednym razem :)
eh cnotą jest...
ale mozezrobimy wplate po 20 zl i sobie odpuscimy maruderow....
jak długo sie nie uporamy z kwestią hackin9ów, tak długo maruder nie będzie miał życia na forum :)
To fakt, ale mimo że niektórzy maruderów nielubia to pomarudzić moze każdy nawet nim niebędąc i niekoniecznie musi marudzić sam maruder :P
Czyli niekażdy maruder jest marudny i niekażdy !maruder !marudny....
To fakt, ale mimo że niektórzy maruderów nielubia to pomarudzić moze każdy nawet nim niebędąc i niekoniecznie musi marudzić sam maruder :P
Czyli niekażdy maruder jest marudny i niekażdy !maruder !marudny....
oj, marudzisz :P
Dla zainteresowanych, php solutions 2.2006 uploadowalem na serw, milego czytania :]
pozdro
Może ustalimy jakiś termin. Osoby nie potweirdzone w tym czasie odpadają.
jumanji coś o końcu tygodnia wspominał ja proponuje dziś zamknąć sprawe wpłacić i czytać 8)
(...) ja proponuje dziś zamknąć sprawe wpłacić i czytać 8)
wstrzymać konie, kilka osób sie włąsnie obudziło
lub zostało obudzonych jak kto woli :)
Kurde dzis wiosna to sie obudzic nalezy :):):):)
dobra, myślę, że można już zamknąć listę - kilka osób stwierdziło, że zapisało sie nieco na wyrost, kilka zniknęło z forum. jedna zarzekała się, że jest chętna, ale do teraz ma minusa.
kto miał napisać do jumanjiego już napisał - reszta sama sobie jest winna.
jest 25 osób na liście.
czyli jeśli mamy zebrać taką samą kwotę to będzie po 12 zł.
to chyba nie jest taka różnica :)
zatem uznajmy listę za zamkniętą i wyznaczmy termin wpłaty... może do 2 kwietnia (przez tydzień się chyba wszyscy zbiorą??).
nie nie jest :)
dawac ta liste :) i jedziemy - chlopcy i dziewczeta L:
Pozdrawiam
tymczasem nowa osoba się dopisała do listy (wiadomość o PW do jumanjiego już do niej poleciała)
jeżeli powell nie dopisał sie dla jej to teraz wyjdzie 11,50 PLN :)
jumanji, kiedy wyślesz maila?
Panowie, proponuje umieścić na jakiejś stronie dokładne info co i jak z tymi gazetami, bo nie każdy ma czas i chęci przeglądać kilkanaście wiadomości na forum w ciągu dnia. Ja zapisałem się ale nie wiem ile mam wysłać, gdzie, kiedy dostane te gazety, jakie to są numery i czy to są skany gazet, czy może PDF, które można kupić na stronie wydawnictwa. Jestem pewien że każdą z tych informacji znajde gdzieś w waszych wiadomościach, ale wybaczcie, nie mam czasu szukać tego.
I prosze, nie umieszczajcie oddzielnego "topiku" na forum, bo to nie ma sensu, on sie rozrasta i w końcu gubimy się w gąszczu informacji.
pzdr
pershy
o, odnalazła się jedna z zaginionych duszyczek ;)
pershy: napisz do jumanjiego PW z:
twoim nickiem,
imieniem i nazwiskiem
e-mailem
jumanji wyśle ci maila ile i na jakiem konto wpłacić jak już lista zostanie zamknięta
PS. powyższa instrukja dotyczy wszystkich, którzy mają minus na http://kamikaze.lsnet.eu.org/hakin/
Prenumerata hackin9 - ostateczne decyzje na http://dandeb.ovh.org/hacking.html
dokładnie. koniec żartów z hackin9iem.
Strony: ◀ 1 … 5 6 7 8 9 … 15 ▶