Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam serdecznie.
Mam mini problem .Pobralem sobie ... yyyy tzn. kupilem ;) Cedege 5.1, ale gdzies kurcze zgubilem instrukcje i cale pudelko i nie bardzo moge korzystac z programu. Przy wlaczeniu Cedegii dostaje cos takiego
Welcome to Cedega! Before you can play any games, you will need to install a version of Cedega. Please use the TransGaming menu to do so.
Jak wybieram sobie ta wlasnie opcje to dostaje
Sorry, your login attempt failed. Please check your user name and password. If you continue to have difficulties please contact support@transgaming.com.
ehm :) jakim loginem i haslem mozna to ominac? I czy istnieje moze jakis crack. Nic nie moge w necie na ten temat znalesc :(
Pozdrawiam
No to chyba nie istnieje ;)...ja mialem cedege z wersji 4.. dzialala klawo bez zbednych formalnosci ;)
Z tego co wiem to hasło można pminąć i będzie działać, nie służy ono do odblokowania programu. Po odpaleniu cedegi z menu TransGaming należy wybrać Install Local Update i wskazać plik cedega-engine-5.1-local-update.i386.cpkg do instalacji.
Ja mialem i jeden plik i drugi no ale wywalalo mi ze musze podac haslo czy cos tam
Ok :)))
smiga jak nalezy :D ... tzn nie jestem pewien :/ Dopiero jak juz wszystko sie ladnie zainstalowalo , przyszla chwila prawdy, czyli odpalenie jakiejs gierki. No i sie zorientowalem dopiero , ze nie mam zadnej :D
Pozdrawiam