Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Hehehehehe a juz myslalem, ze to potym winie co ostatnio pilem cos mi sie wzrok popsul :) na punktach i rangach mi nie zalezy ale szkoda postow
Techu, trzeba wątek "wino" odświeżyć
Coś ciekawego znalazłem:
http://72.14.207.104/search?q=cache:jo04fLg55RwJ:ww … mp;lr=lang_pl
Spójrzcie na datę urodzin.
Pytanie, czy zbieżność nicków to przypadek?
Edit:
Z tym, że ostrożnie z ocenami, bo na
http://www.linux.com.pl/forum/index.php?t=usrinfo&a … ceabe3b6d7143
Anonimek sprawdził, że jest inna data urodzenia.
???
A chwalił się że ma 12 lat.
szczerze jeb*** ile ma lat ważne jak się zachowuje a to wszyscy wiemy jak :/
1) witam... its me cybek()
2) login cybek założyłem kiedyś ale kliknąłem że mam poniżej 12lat i trza było żeby rodzice się podpisali itp. a pomyślałem że w czerwcu mam urodziny a jakby liczyć rokiem to mam 13lat :D
3) miło że za mną tęsknicie a jeśli nie to fu** you!!!!
4) i przez to że wybrałem że mam poniżej to konto cybek sobie leżało bo już nie mogłem wycofać więc założyłem konto cybek()
a teraz to żeby do was coś napisać...
5) ja mam 12/13 lat a jeśli nie wierzysz to całuj psa w du** i pier*** się!!!!
Pozdro
1) witam... its me cybek()
2) login cybek założyłem kiedyś ale kliknąłem że mam poniżej 12lat i trza było żeby rodzice się podpisali itp. a pomyślałem że w czerwcu mam urodziny a jakby liczyć rokiem to mam 13lat :D
3) miło że za mną tęsknicie a jeśli nie to fu** you!!!!
4) i przez to że wybrałem że mam poniżej to konto cybek sobie leżało bo już nie mogłem wycofać więc założyłem konto cybek()
a teraz to żeby do was coś napisać...
5) ja mam 12/13 lat a jeśli nie wierzysz to całuj psa w du** i pier*** się!!!!
Pozdro
Klniesz w tym wieku?
Nikogo tu nei interesuje ile masz lat ... aczkolwiek zachowujesz sie jak byś mieł w przedziale 4-6
Nikogo tu nei interesuje gdzie byłeś jak ciebie nei było
Nikogo tu nei interesuje czy Zosia cie lubi czy nei
Nikogotu tu nei interesuje ...
jak chcesz sie dowiedzieć czegoś z tego forum to rób to a nei pisz takich pierdół
Jak kogoś jednak interesuje to zapraszam na jakiegoś czata z cybkiem a nei śmiecenie jakimś gównem tego forum Temat sie rozmył ... jak również wyczerpał najlepiej zamknąć albo nawet usunąć żeby nowych takim gównem nei odstraszać
rumi popieram w 100 %
cybek twoje zachowanie wskazuje na twój poziom intelektualny
Moja wina. :( Niepotrzebnie zacząłem wątek. Przepraszam wszystkich za nieprzyjemności z tego powodu.
sprawa jest dyskutowana - wątek zamknięty :)