Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 3 4 5 6 7 … 21 ▶
Wątek Zamknięty
Oo... a rzeczywiscie :)
Juz sie poprawiam - ot nie tajemnica , a tylko przeoczenie :)
Krakowiaczek Cija (cokolwiek by czasownik "cijac" oznaczal...)
Tak BTW ot mam problem z avatarkiem, zmienilem (resamplujac) wielkosc na 80x80 pix, wielkosc pliku to obecnie 4 KB, probowalem we wsyzstkich akceptowalnych standardach (gif, jpg, png...) i nic, nie laduje mi (tylko na tym forum - na inych implementacja PhpBB jest OK)... Redakcjo Droga, czy jestem skazany na totalne "bezavatarze" ? ?!
Pozdrawiam
Juz sie poprawiam - ot nie tajemnica , a tylko przeoczenie :)
slaboś to podał co za cracovia nei znasz tego :
"cracovia i samoobrona, takie same pasy taki sam poziom"
a tak poważnie nawiazując do twojej myśli jest temat ze statystyką miast wystarczy poszukać :]
Nie :) to tylko nawiazanie do zartu mojego znajomego ,ktory kiedsy stwierdzil ze mieszka w NHDC - New Huta District Cracovia (cos jak NYDC - New York District Columbia)
:P
:)
A na powaznie wiem ze sa statystyki, ale mi chodizlo o ich graficzna prezentacje ...
Pozdrawiam
widziałem, na linux.com hwast taką zrobił. Fajnie to wygląda. Co do awatarka - ten numerek phpBB ma taką przypadłość. Najlepiej go wgraj ze swojego kompa, a ja go skopiuje i wgram w inne miejsce. Wtedy będzie widoczny. Ewentualnie przeslij mi na pocztę bodzio@dug.net.pl
Dzieki wielkie Bodziu :) - wyslalem Ci emalia ... jest w gifie zeby przesdnie nie obciazac forum ..:P zawse to te 2 Kilo mniej
Pozdrawiam
gotowe, a nie mogłeś go zrobić przezroczystego ? tak jak mój byczek GNU ?
no ja mial bym takze ochote na wstąpienie do DUG :)
z przyjemnością :) - gotowe
gotowe, a nie mogłeś go zrobić przezroczystego ? tak jak mój byczek GNU ?
Wybacz , zapomnialem ... Ale poeksperymentuje nieco i, moze , uda mi sie samemu juz sobie wrzucic :)
Dzieki raz jeszcze
Pozdrawiam
ok dziekuje :)
.
Ostatnio edytowany przez pressenter (2009-02-06 12:04:52)
A tak nawiasem Bodzio jak zrobile przezroczystego kozla :) ?
A tak nawiasem Bodzio jak zrobile przezroczystego kozla :) ?
w Gimpie :)
------------------------
pressenter - już jesteś http://forum.dug.net.pl/groupcp.php?g=35
a gdzie jest jakas taka opcja w gimpie albo jak sie to robi bo ja nie kumaty troche w gimpie :)
cos mi nie zabaerdzo chce wyjsc moglby mi ktos pomoc :)
Pomoże, jak znajdzie chwilke czasu, tylko przenieście ten wątek dyskusji do innego działu na forum, bo do DUG'a już pewnie jesteście zapisani :)
Czy mogę prosić o ponowne wpisanie do Gangu po tym jak don Pad Bazy mnie z niego wyrzucił? ;]
Czy mogę prosić o ponowne wpisanie do Gangu po tym jak don Pad Bazy mnie z niego wyrzucił? ;]
no już jesteś :)
no już jesteś :)
Dziękuję :] mała rzecz a cieszy :]
Poprosze o ponowne wciagniecie mnie do gangu bo po awarii wcieło moj profil ze wszystkimi postami.Pozdrawiam
Poprosze o ponowne wciagniecie mnie do gangu bo po awarii wcieło moj profil ze wszystkimi postami.Pozdrawiam
już :)
Siemano Bodzio.
Ja byłem już gangsterem, jak mam to sprawdzić czy jestem? Jak nie jestem to chce spowrotem do bandy.
Siemano Bodzio.
Ja byłem już gangsterem, jak mam to sprawdzić czy jestem? Jak nie jestem to chce spowrotem do bandy.
dobra, dodałem Cię - też Cię wyżarło :)
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 3 4 5 6 7 … 21 ▶