Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam! mam taki mały problem słyszałem że jest jedna z darmowych wersji lotus notes pod linuxa!wie może ktoś skąd go ściągnąć??Strona główna lotusa nic mi niemówi!może zna ktoś jakiś link do downloadu albo ma jakieś informacje z tym związane!był bym bardzo wdzięczny za pomoc
Nie wiem czy to Ci pomoże, ale moje dziewczyny z nadzoru żywności pracują na winshitowej wersji lotus notes pod wine. Chodzi jak burza.
Dzięki za informacje ściągłem wine i xwine tylko jak chce zainstalować sobie vpn bo potrzebuje go do lotusa to wyskakuje mi jakiś błąd dzieje sie to podczas przygotowania do instalacji ładuje się do końca i gdy ma się zacząć instalacja to wyskakuje mi jakiś dziwny komunikat.Może to jest kwestia konfiguracji?prosze o pomoc
dokładnie to w konsoli wyskakuje mi coś takiego : 0x404c2ca0 INSTR_EmulateInstruction+0x80 in kernel32: movzbl 0x0(%edi),%edx
Wine-dbg>WineDbg terminated on pid 0xe
err:ole:xCall RpcChannelBuffer SendReceive failed, 800706c0
a w okienku Setup failed to run instalation: (0x800706c0)
także nierozume czemu niechce sie instalować?
Pod windowsem działa idealnie niema problemów z instalacją þlyta napewno niejest uszkodzona.z góry dzięki za pomoc
to zainstaluj pod windą i uruchgamiaj gotową instalacje
tylko że ja mam tylko linuxa. Zna może ktoś link do darmowej wersji pod linuxa??albo wie jak zainstalować go przez wine?Chodzi mi tu tylko o linuxa niemam windowsa
a skąd go można pobrać?? bo jak wpisuje w przeglądarce crassoweroffice to niewyświetla mi żadnych wyników!masz może jakieś lini do downloadu??
BiExi popełniła literówkę. Program nazywa się crossover office
i niestety pobierzerz go tylko z emula lub torrenta ;) oczywiście wersja "prawie" legalna
pisz do Bodzia na priva :)