Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam - czy można w wymienionej wyżej przeglądarce ustawić zapamiętywanie wpisywanych wcześniej loginów? Chodzi o coś takiego: wpisuję na przykład w Gmailu po raz pierwszy swój login i hasło i przy kolejnym wejściu na stronę Gmaila oraz kliknięciu w pole przeznaczone do wpisania loginu ten login juz tam jest - pozostaje wpisanie hasła (którego opcję zapamietania wcześniej odrzuciłem). Możliwość taka jest dostępna np. w Firefoksie.
Pozdrawiam
A.
Ostatnio edytowany przez nacoipoco (2012-08-19 11:01:34)
Zajrzyj tutaj:
http://thebengaliheart.wordpress.com/2011/05/09/opt … et-in-rekonq/
Przeglądałeś opcje przeglądarki?
Opcje przeglądarki znam prawie na pamięć ;) Użycie Kwallet to nie to, o co mi chodzi, bo menedżer ten daje akurat tylko opcje zapamietania hasła lub nie, a mi chodzi o zapamiętanie tylko i wyłącznie loginu. No chyba że sa jakieś możliwości konfiguracyjne Kwalleta, no ale akurat takowych w ustawieniach systemowych KDE nie znalazłem - tam właściwie można go tylko włączyć lub wyłączyć.