Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Za każdym razem jak próbuję odsłuchać coś na Myspace to mam poniższy komunikat. Na Operze i Chrome wszystko jest gites.
Mam flash 11.2.202.236. Jak to sprawdzanie wyłączyć?
Flash jest niedostępny. Twoja wersja Flash: 11.2.202 Aby kontynuować, spróbuj: Odświeżyć stronę Zrestartoiwać przeglądarkę Zaktualizować swoją Odtwarzacz flashowy
Przy okazji, wchodząc na stronę adobe można przeczytać
UWAGA: Program Adobe Flash Player 11.2 będzie ostatnią nową wersją obsługującą platformę Linux. Firma Adobe będzie nadal wprowadzać poprawki dotyczące zabezpieczeń do programu Flash Player 11.2 dla systemu Linux.
Czyżby flash dla Linuksa umarł :| ?
U mnie działa ;]
U mnie też działa, może masz kilka wersji flasha zainstalowanych jednocześnie? I na nowym koncie jeszcze zobacz, może jakiś dziwny cache albo coś innego blokuje. Nowszy Flash dla Linuxa dostępny jest tylko jako „Pepper Flash” działający jedynie pod przeglądarkami Chrome oraz Chromium.
Na nowym użytkowniku to samo.
W menu>dodatki wskazuje mi wersje 11.2 r202.
Dobra tylko jak to poprawić? Na nowym użytkowniku, czyli czystej konfiguracji jest to samo.
Można gdzieś w about:config to sprawdzanie wersji flasha wyłączyć lub wpisać jakąś wyższą wartość aby Myspace zadziałał?
Uruchamianie drugiej przeglądarki jest dość upierdliwe ;(
Ostatnio edytowany przez k4misiek (2012-08-03 13:42:24)
Flash 11.3 dzisiaj wyszedł, może spróbuj zaktualizować.
k4misiek
Podaj wynik:
ls -al /etc/alternatives/flash-mozilla.so
Ostatnio edytowany przez marcin'82 (2012-08-03 17:47:15)
marcin'82 napisał(-a):
k4misiek
Podaj wynik:Kod:
ls -al /etc/alternatives/flash-mozilla.so
[k4misiek@N50Vn ~]$ ls -al /etc/alternatives/mozilla-flashplugin lrwxrwxrwx 1 root root 44 sie 3 10:30 /etc/alternatives/mozilla-flashplugin -> /usr/lib/adobe-flashplugin/libflashplayer.so
Nie mam flash-mozilla.so, pewnie w *buntu jest troszkę inaczej.
W każdym bądź razie, gdy miałem Debiana to pod Iceweasel też nigdy mi nie grało Myspace.
Na drugim złomputerze jest Arch i tam też Myspace na Firefoksie nawala.
Strony: 1