Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jak to rozwiazac a wec celem naszych obserwacji jest to :]
jak wszycy pewnie zauwazylui to na jednym z folderow jest wtyczka :] co do atrybutow to
ls -al /home|grep files drwxrwxrwx 33 root root 4096 2005-11-23 22:31 files lsattr /home |grep files ----------------- /home/files
jeszcze zaloze ze ikona do folderu nie zostala zminiona....
oraz to ze katalog nie jest podmontowanym zadnym uzadzeniem
mysle ze maly konkursik dla osub kotre rozwiaza ten problem niezminiajac ikony recznie :] a wec do dziela nagroda konto pocztowe na dug'u
Ale co bez zmieniania recznie ikonki ?
U mnie ta wtyczka przy ikonce sie pojawila po tym jak ten folder wpisalem w konfiguracji samby w pliku /etc/samba/smb.conf ;)
Pytania sa tendencyjne :) i zaciaga rasizmem :) hehehe
Ja w mc nie mam takiej wtyczki :) konquera ani kde nie posiadam :|
No ja napisalem jak cos takiego zrobic bez zmieniania ikonki recznie :)
Jak podasz folder w pliku konfiguracyjnym samby,k jako ten w ktorym cos udostepniasz to wtedy w konquerorze pojawi sie ta wtyczka ;)
Nom dokładnie. Gdzie ta nagroda da Mavericka?
ale to jest rasizm jak juz wczesnej Tech, wspominal... Bodzio zrob Ty konkurs o icewm :)
dla wyjasnienia
maverick44 - podal prawidlowom odpowedz na w/w pytanie :] teraz czekam az sie zlgosi do mnie i powe mi jak che miec login :]
Jak jeszcze cos ciekawego znajde to zrobie konkirsik :]
Potwierdzam odbior nagrody ;)