Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Aaaa widzisz, tu leży pies... :) Mi również otwiera w html5. A jak wymusić flasha? Na youtube.com/html5 wyśiwetla mi oczywiście, że html5 mam wyłączone.
Ostatnio edytowany przez dowoszek (2012-04-20 13:29:20)
Wydaje mi się, że u mnie załapało po wejściu na youtube.com/html5, włączeniu :) tam html5, a potem ponownym wyłączeniu.
Jesteś boski. Działa.
Z podziękowaniami :)
Ciekawe czy u Minia była ta sama przyczyna.
dowoszek: jaką Ty właściwie masz wersję Debiana? To pytanie odnośnie zdublowanych /proc oraz /sys bardziej.
dowoszek napisał(-a):
Np. na tym filmiku u Ciebie działa?
http://www.youtube.com/watch?v=mgh9TUueIdE
U mnie nie działa ;) .
Oczywiście ja od samego początku mówiłem o filmikach flashowych, a nie HTML5. To dość jasne, że skrypt nie zadziała na tych drugich.
Poza tym w Operze wystarczy kliknąć na element <video> PPM i wybrać „Zapisz element video”, więc żadne skrypty nie są potrzebne.
Ponownie mam problem z poniższym skryptem (dla przypomnienia):
Minio napisał(-a):
Kod:
#!/bin/bash lsof / |grep -i 'flash.*deleted' | while read process; do PID=$(echo $process |awk '{print $2}') FD=$(echo $process| awk '{print substr( $4, 0, length($4)-1 ) }') cp /proc/$PID/fd/$FD $(echo $process |awk '{print $9}').flv echo "Skopiowano $_" done
Tym razem wygląda to tak, że działa wyłącznie gdy jestem zalogowany do youtuba i do tego odtworzy kilka filmików a potem, żeby znów zaczął działać muszę się wylogować i ponownie zalogować. Ktoś się pokusi o wskazanie przyczyny? Na pewno nie jest to kwestia HTML5/flash.
Problem pojawił się po upgradzie do wheezy. Iceweasel jest z repo a flash 10.3.
Ostatnio edytowany przez dowoszek (2013-05-02 14:24:03)