Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Debian 3.1 + kernel 2.6.13 + xcdroast
Mam problem z nagrywaniem:
Po pierwsze program nie wykrywa urządzeń atapi - dodałem je ręcznie
/dev/hdc i /dev/hdd/
Przy nagrywaniu wielosesyjnym polecenie 'odśwież widok sesji' poprzednia sesja wyświetlana jest jako plik audio, a dogranie nowej powoduje zniknięcie poprzednich.
Wiem że K3B jest świetnym programem ale jego instalka wiąże się z zainstalowaniem kupy badziewia z KDE (choćby Konquerora)
a co myślicie o programach graveman, gcombust ?
Każdy program jest dobry dopóki poprawnie wkona operację, którą mu zadasz, a im szybciej możesz to zrobić tym lepszy jest program.
Każdy program jest dobry dopóki poprawnie wkona operację, którą mu zadasz, a im szybciej możesz to zrobić tym lepszy jest program.
Po porstu wypróbuj.
a co myślicie o programach graveman, gcombust ?
odezwij się na maila do mnie: oress maupa wp kropa pl
a dam Ci linka do Nero dla linuxa(paczka deb) wraz z serialem (tak dobrze widzisz - z serialem LOL) leży u mnie na serwie ale na forum nie podam z wiadomych przyczyn
ten nero nie jest wcale taki dobry.... zainstalowalbym sobie tego k3b ale jak juz kolega wyzej wspomnial kupe innego badziewia isntaluje...
ten nero nie jest wcale taki dobry....
a co z nim jest nie tak ? Używam od ponad roku i nigdy nic się złego nie dzialo, smiga aż miło , czego nie mogę powiedzieć o k3b które z niewiadomych przyczyn nagle sie czasem wieszało