Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Macie jakiś pomysł na losowe odtwarzanie kawałków?
Bodajże Shift + S.
No tak. Zmyliło mnie "s" jako STOP. Dzięki.
OT: Odpowiedziałem w tym wątku żeby włączyć stosowną opcję w konfigu, ale zobaczyłem że azhag już dał pełniejszą odpowiedź, zatem usunąłem. Przed chwilą widziałem tu post ilina z odpowiedzią… Też już nie ma. :D
ArnVaker napisał(-a):
też już nie ma. :D
Cholerne ACTA. ;)
Dodam inną ciekawostkę: wątek rozwiązany w minutę i 19 sekund. Byłoby poniżej minuty, gdybym nie musiał sprawdzić (sam z odtwarzania losowego nie korzystam, przecież kolejność utworów na albumie zazwyczaj ma jakieś uzasadnienie).
Jeszcze mam jedno pytanko jakim klawiszem daje się "NEXT" bo w komendach jest to mocp"f".
po prostu: n
Dzięki. Ale sprawnie poszło :)
winnetou napisał(-a):
1 minuta, gratulacje ;)
oli: A tak w ogóle to gdzie Ty to sprawdzasz? Pod klawiszem „h” masz wszystko rozpisane…
Mam dwa łącza. Żona operuje przez putty(ssh) serwer, który jest w pokoju podłączony do sprzętu grającego. Dup* mi zawraca i pyta jak się to podgłasza :). Na razie pokazałem jej jak wyjść i uruchomić alsamixer ;)
A "+" "-" mi nie działa.
Ostatnio edytowany przez oli (2012-02-14 21:49:09)
Do czego ma służyć + i - ?
ilin napisał(-a):
Do czego ma służyć + i - ?
volume
Jeszcze raz:
Pod klawiszem „h” masz wszystko rozpisane…
Będziesz o każdą opcję pytał na forum zamiast po prostu tam zajrzeć?
====
< Decrease volume by 1% > Increase volume by 1% , Decrease volume by 5% . Increase volume by 5%
M-1 Set volume to 10% M-2 Set volume to 20% M-3 Set volume to 30% M-4 Set volume to 40% M-5 Set volume to 50% M-6 Set volume to 60% M-7 Set volume to 70% M-8 Set volume to 80% M-9 Set volume to 90%
ilin napisał(-a):
< >
Działa. Dzięki za kawał "dobrej roboty" ;)
ArnVaker - już teraz wiem o co biega. nie maiłem z tym do czynienia i wydawał mi się od początku na zakręcony program.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez oli (2012-02-14 22:04:38)
azhag napisał(-a):
winnetou napisał(-a):
1 minuta, gratulacje ;)
Byłoby szybciej ale chciałem przeczytać cały wątek od początku ;)
Polecam stronę: http://leszy.wordpress.com/2009/06/25/moc/
Masz tam wszystkie opcje opisane.