Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A więc Rumi tak powiedział:
ni enei nei instalujesz winser03 wyłaczasz opcje rejestracji koło zegara zgrywasz cracka na dysk (crack powinien być na cd) potem rebotujesz i odpalasz tryb awaryjny nim włączasz cracka zaznaczasz opcje odpowiadające za dezaktywacje rejestracji klikasz ok rebootujesz i masz win server 2003
Nie za bardzo to zrozumiałem :)
Mógłby mi ktoś to łopatologicznie wyjaśnić?
No, chodzi o to, żeby windę wywalić i zostawić samego linuxa ;)
Oczywiście żartuję.
Rumi, ten crack, to jest na płycie, którą się zciąga ze strony mikrosyfu, czy Ty go po prostu masz z innych źródeł?
fabrycznie z płytką był ;]
Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć co zrobić aby zainstalować tego Windowsa?
Nie znam się na crackowaniu etc....
Rozumiem, że fabrycznie kumpel-pirat Ci go dograł :)
PS. Mam nadzieję, że tego craka nie dogrywał wujek (de)Bill.
Nie no nie zmieniajcie tematu, tylko mi pomóżcie ....
Rozumiem, że fabrycznie kumpel-pirat Ci go dograł :)
PS. Mam nadzieję, że tego craka nie dogrywał wujek (de)Bill.
ja narazie testuje ;) jak wyjdzie nowy shit i stanieje server 2003 to go napewno kupie narazie mni enie stać na taki wydatek
co do instalacji Pietro na jakim jesteś etapie instalacji ??
Ściągnołem osiołkiem obraz iso, wypaliłem. Uruchomiłem ponownie. Postawił sobie fundamenty, potem jest instalacja graficzna i prośba o serial. Tego kroku nie da się ominąć....
w sieci jest serialów od cholerki ja wysłałem ci swój na pv