Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ech...zgrywus :P Dobra, jakoś to ogarnę.
milik: łapaj przykładowy motyw...
http://chomikuj.pl/pasqdnik/Dokumenty/test,1412902233.zip
Porównać czego brakuje mi w tym moim i przerzucić brakujące pliki?
Zrobisz jak uważasz. Możesz też wrzucić ten motyw i na nim dokonywać zmian ;-)
Tylko czy jak zacznę zmieniać grafikę na tą strażacką, czy mi się to nie porozjeżdża. :/
milik napisał(-a):
Tylko czy jak zacznę zmieniać grafikę na tą strażacką, czy mi się to nie porozjeżdża. :/
Puki kaczka dupy nie umoczy, pływać się nie nauczy.
Jak się coś rozjedzie, to poprawisz.
Kto w końcu tą stronę robi, Ty, czy ktoś inny?
I kto za nią kasę bierze?
Zawsze mozesz sobie skopiować folder z Wordpresem, a potem spróbować, jak się coś posypie, to podmienisz foldery na poprzedni i koniec.
A jak chcesz z góry wiedzieć, czy się uda czy nie uda, to poderwij sobie jakąś wróżkę :D
To by było na tyle
;-)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-02-08 14:22:44)
Co prawda to prawda :D Z małym wyjątkiem...nie biorę za to pieniędzy. Związki OSP mają ograniczone budżety, co za tym idzie na kasę nie ma co liczyć, wsio w tzw. czynie społecznym hehe Dobra, wezmę się za to i zobaczymy jak wyjdzie. Jak coś to będę wołał o pomoc.
Udało się, czy jest możliwość dodawania wpisów na poszczególnych stronach? Czy trzeba edytować całą stronę?
Ostatnio edytowany przez milik (2012-02-12 19:37:44)
Odgrzeję trochę wątek, czy instalował ktoś Artisteera pod Debianem? Posiadam wersję 3.0, która pod Windą śmiga, starałem się uruchomić to przez Wine, ale coś nie bardzo to działa. Przy uruchomieniu programu z konsoli, mam komunikat o potrzebie zainstalowania Windows mono, który to ściągnąłem i zainstalowałem, ściągnąłem też NET framework 2.0 też po zainstalowaniu nie działa.
Virtualbox