Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam Wszystkich ;) mam problem z kamerką internetową Live! Central 3 , nie mogę jej połączyć z komunikatorem Tlen. Działa niby na kompie jak ja testuję ale nie działa z tlenem bo pisze mi że nie ma podłączonej kamery.
To może po kolei… Przede wszystkim jakiego systemu operacyjnego używasz?
Witam Winows XP
przy kamerce powinnaś mieć płytkę ze sterownikami zainstaluj je zresetuj kompa i kamerka powinna chodzić
Witamy na DUG-u,
edytaxx napisał(-a):
Witam Winows XP
Niestety mam kiepską wiadomość — spośród wielu forów komputerowych trafiłaś akurat na to, związane ze zgoła odmiennym systemem operacyjnym jakim jest Linux (konkretniej jego odmianą zwaną Debianem). Większość z nas na Windowsie zna się zdecydowanie gorzej.
Co nie znaczy jednak, że nikt nie wie w czym problem. Może ktoś odpowie (dopisek: jak widać już tozrobił), dlatego pozostawię wątek na forum (w dziale przeznaczonym dla tematów związanych z Windows (dopisek 2: to też już ktoś zrobił :])). Obawiam się jednak, że musisz zwrócić się o pomoc na innym forum (niestety nie jestem w stanie polecić żadnego, może ktoś inny).
Ostatnio edytowany przez azhag (2011-12-08 22:02:23)