Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
apt-get upgrade wywala mi takie dziadostwo
ca-certificates (20111025) unstable; urgency=low * Update mozilla/certdata.txt to latest (NSS branch version 1.64.2.13) Certificates added (+) and removed (-): + "AffirmTrust Commercial" + "AffirmTrust Networking" + "AffirmTrust Premium" + "AffirmTrust Premium ECC" + "A-Trust-nQual-03" + "Bogus Global Trustee" + "Bogus GMail" + "Bogus Google" + "Bogus kuix.de" + "Bogus live.com" + "Bogus Mozilla Addons" + "Bogus Skype" + "Bogus Yahoo 1" + "Bogus Yahoo 2" + "Bogus Yahoo 3" + "Certinomis - Autorité Racine" + "Certum Trusted Network CA" + "Explicitly Distrust DigiNotar Cyber CA" + "Explicitly Distrust DigiNotar Cyber CA 2nd"
Próbowałem w ten sosób
update-ca-certificates --fresh
również poprzez
dpkg-reconfigure ca-certificates
Ostatnio edytowany przez g0rn (2011-11-06 23:55:10)
To tylko informacja, potwierdź po prostu jej przeczytanie — klawiszem „q” AFAIR.
to to bolało apt , nie potwierdziłem.
Po prostu kopnij pakiet apt-listchanges, który odpowiada za takie kwiatki ;)
yyy… przecież instaluje się go właśnie po to żeby otrzymywać tego typu informacje, on tak działa prawidłowo :)
Wiem, że tak działa :P
Podałem tylko rozwiązanie, jak takie coś skutecznie wyeliminować ;)
Strony: 1