Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Nic nie zwraca to polecenie.
tzn
ilin@debian ~ % nvidia-settings -q AccelerateTrapezoids ilin@debian ~ %
Tak jakby jedną albo dwie puste linie robiło.
to dziwne na nvidii piszą ze są z nim problemy bez Trapezoids
lepiej niech wie ze może mieć z nim problem
ArnVaker napisał(-a):
Zatem gdybyś zaktualizował do „normalnego” testinga problem powinien zniknąć. Jeśli nie chcesz trzymać się testinga, możesz potem ponownie zmienić repozytoria i czekać na kolejny UP, w sumie nie powinno być z tym żadnych problemów. W LMDE problem prawdopodobnie zniknie wraz z wydaniem UP4.
Zrobiłem aktualizacje do testinga i problem zniknął, ale nie wiem czy jest wart tego wszystkiego. W czasie aktualizacji pełno error, warning itp. ale system działa normalnie.
Zrobiłem sobie kopię na wszelki wypadek partycji więc raczej wrócę do tego co miałem, a poczekam na UP4.
Jeszcze sprawdzę tylko jak system się zachowa z xorg 1.11 bo to się bez full-upgrade nie instaluje.
Jak działa normalnie to go zostaw.
Wróciłem jednak do kopi. Xorg to już wyższa jazda, bo sporo mu nie pasowało (zależności), więc też sobie darowałem.
Dam sobie radę jakoś z tym jednym problemem, może wreszcie się przekonam do mplayer'a? ;) Jeśli coś naprawi vlc to postaram się dać znać.
Dziękuje za całą dyskusję tutaj i sugestie.
###Edytka###
Udało mi się zrobić częściową aktualizację lmde->testing i błędu już nie ma, ciężko powiedzieć który z 400 pakietów był winien.
Ostatnio edytowany przez buri (2011-11-05 08:38:03)