Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Hej
Pomóżcie proszę uruchomić takie pier..stwo bo bzdury popaćkane do mnie gada, a ja nie umiem nie wiem nie znam się nie....
dmesg tako to żecze:
usb 5-4: USB disconnect, address 3 usb 5-4: new high speed USB device using ehci_hcd and address 7 usb 5-4: configuration #1 chosen from 1 choice uvcvideo: Found UVC 1.00 device VF0610 Live! Cam Socialize HD (041e:4080) uvcvideo: Failed to query (1) UVC control 2 (unit 0) : -32 (exp. 26). uvcvideo: Failed to initialize the device (-5). 7:3:1: cannot get freq at ep 0x82 usb 5-4: New USB device found, idVendor=041e, idProduct=4080 usb 5-4: New USB device strings: Mfr=1, Product=4, SerialNumber=3 usb 5-4: Product: VF0610 Live! Cam Socialize HD usb 5-4: Manufacturer: Creative Technology Ltd. usb 5-4: SerialNumber: 101124_B_00324
Ba, bedę wymagający, jak na obrazowych opcjach mnie nie zależy byle by pokazywało coś lepiej jak piksel, to wbudowany mikrofon gadać do mnie musi miłym, kobiecym, kochającym, zachwyconym ...może być i nawet podnieconym głosem :)
EDIT:
wujek g ciągle niewiele wspomaga
próbowałem opcji z kolejnością ładowania usbaudio i uvcvideo ale dalej nic nie wskórałem
EDIT 2:
fpisdu wywalić, nic nie poradziłem przez kilka dni, sprzęt wymieniony na inny.
Ostatnio edytowany przez Paciocha (2011-09-27 12:18:54)