Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Nie można by wprowadzić szybkich tagów (w formie przycisku, jak w normalnej odpowiedzi) w szybkiej odpowiedzi? Ich wpisywanie za każdym razem jest nieco uciążliwe, zwłaszcza gdy np piszę palcami jednej dłoni.
Kliknij "podgląd", będziesz miał przyciski.
Jak będę miał normalny dostęp do sieci, coś popatrzę. Choć osobiście nie uważam, aby to była aż tak ważne, z ww. powodu.
uważam, że nowo zarejestrowani użytkownicy powinni mieć blokadę wstawiania linków do postów, poniżej x napisanych postów. Nic taka łajza nie wnosi a tylko śmieci. Co więcej automat takiej duszy nie usunie bo już ma posta.
Ostatnio edytowany przez Trin (2011-09-20 08:49:40)
Jak to nic nie wnoszę? A ręczne usuwanie takich spamerów to co?
Inni admini zresztą też robią swoje, nie myśl sobie. ;)
azhag: „łajza” = użytkownik który w pierwszym poście wkleja link, nie że Ty ;) .
Ja myślę że to nie jest dobry pomysł. Bardzo często konto na forum jest zakładane po to, aby uzyskać pomoc w rozwiązaniu jakiegoś problemu. A w takiej sytuacji często chce się podlinkować do jakichś materiałów dodatkowych, jak logi na pastebinie, zrzut ekranu, podobny problem na innym forum (żeby udowodnić, że się szukało).
Wiem, żyję w jakimś innym świecie ;) .
Poza tym takie ograniczenie byłoby utrudnieniem także dla nowych użytkowników, którzy wcale nie zarejestrowali się aby spamować. Czasem nowi proszeni są o wrzucenie czegoś na jakiegoś wkleja itp., czasem aby pomóc rozwiązać problem wystarczy wrzucić linka do zgłoszenia błędu albo innego miejsca gdzie dany problem został poruszony. Na szczęście nie każdy nowy wrzucający linka do czegoś jest spamerem.
EDIT: Minio mnie ubiegł. :)
No macie rację ale jak wstaję rano i widzę takiego bałwana jeszcze zanim napiję się kawy to... no irytuje mnie to.
Mnie tam nowi użytkownicy z linkami nie zawadzają, jak ktoś zadziera z gangiem, to sam sobie winien :D
W końcu podobno "chcącemu nie dzieje się krzywda"
:DDD