Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ze specjalnymi życzeniami dla Yampressa, który życzył sobie krajobrazy. Tym razem pogoda dopisała i nie będzie zdjęć klimatycznych z mgiełką :P
Dla ciekawskich - górki to okolice Czarnej, Wołowca i Nieznajowej. Tam to już wrony zawracają. Na ostatnich zdjęciach - ta rzeczka / potok to nie mniej ni więcej tylko Wisłoka.
lubie oglądać miejsca w których pewnie nigdy nie będę ani dotychczas nie byłem :D
Czy ktoś pamięta, widział żurawia - działającego i używanego w gospodarstwie, anie w skansenie ? - ->> wieś Oderne
Ja jestem analfabetą graficznym, beztalenciem jeżeli chodzi o zmysł graficzny ale jak zobaczyłem co teść przyniósł z lasu to musiałem zrobić zdjęcie.
hello_world napisał(-a):
Ja jestem analfabetą graficznym, beztalenciem jeżeli chodzi o zmysł graficzny ale jak zobaczyłem co teść przyniósł z lasu to musiałem zrobić zdjęcie
... .
ło matko, zazdraszczam :) U nas nadal leje. Pojechałem dzisiaj do Bartnego. Widok obrzydliwy, acz przepiękny.
"Płoną góry, płoną lasy..." :)
@Czy ty jesteś w Bieszczadach?
:)
Nie, ale okolice Gorlic je przypominają
Jeszcze jedno - schronisko na Magurze Małastowskiej (740 m npm)
Jak schronisko było pod patronatem PTTK to funkcjonowało wspaniale. Od czasu przejścia w prywatne ręce bardzo podupadło. No nie ma się co dziwić - gdy dzisiaj byłem tam ok południa to właściciel spał nieprzytomny, a z pozostałych szukaliśmy najbardziej trzeźwego :(
Rzeczka ? - rzeka Wisłoka. Tak, ta która płynie przez Jasło, Pilzno, Mielec i wpada do Wisły. Tu, szeroka na 1,5 metra - jakieś 2 km od źródła. Blisko, ale nie dało się dojść. Po deszczach normalna paciara i bagno się zrobiło.
a kto strzyze ten parking??
Dla Wredotki ;*
Bodzio napisał(-a):
Za gita ? :D
:D
Dziekuję łajzo ;*
Witaj Aniu, czekam ... :)
O tak, tęsknię za tą beztroską - kiedy nie liczyło się nic prócz dobrego kłusu i poczucia wolności wzrastającego wraz prędkością kobyłki.
Może we wrześniu, chciałabym bardzo.
Myślałam nawet nad wolontariatem czy byciu tzw. stajennym w zamian za naukę obchodzenia się z koniem, byle być blisko zwierzęcia.
Mogłabym gnój taczkami wywozić i tonąć po kostki w błocie.
Tak myślę.
Ostatnio edytowany przez Trin (2011-08-10 20:42:36)
Nie będzie Unia pluć mi w twarz a co.
Swoje to swoje(czyt.tesciów)
Jaka mała 1,5 litrowa buteleczka. ;)
Marchewka jest krzywa, Myrdek powiedział, że niezgodne z dyrektywą unijną :DD
Z nowej wołarki rawów - ISO 1000
Camp Wolin czyli pole namiotowe "Plaża" w Wolinie. Zatoczka szczecińska czy jak to tam zwał - prawie nocna pamiątka z XVII festiwalu słowian i wikingów (jak się obrobię to może wrzuce kilka fotek z tej imprezy ale nie będą to niestety "czyste" strzały - za dużo ludu było i zawsze się ktoś w kadr wpie**).
Po kliknięciu troszkę większe
oooo ta mi leży - jak rybie oko wyszło :)
Wiadomo gdzie byłem :) - mała próbka