Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
witam!
w zwiazku z aktualizacja etcha, i zamiana biblioteki libqt mc cos tam jestem bez skype, bez k3b i kilku innych pierdol... developer kadu spisal sie swietnie, na nowe wydanie kadu wspolpracujace z nowa biblioteka nie trzeba bylo dlugo czekac, zastanawiam sie tylko co z reszta?? jak narazie musze siedziec na dziadowskiej windzie, bo nie mam czy plytek wypalac, nie wsominajac o skype, owszem jest wersja z wkompilowanym qt, ale to przeciez nie rozwiazanie problemu, my podazamy droga debiana, wiec tar.gz mnie nie bawia w tym przypadku...czy znacie jakies substytuty tych programow?? z czego jeszcze mozna korzystac do nagrywania plytek?? prosze o xowe rozwiazania, nagrywanie na dvd 1000 mp3 pod konsola raczej mnie nie kreci :)
pozdrawiam, czekam na konstruktywne odpowiedzi
weź sobie zapodaj na chwilke serwer unstable - tam jest k3b zgodne
Dodaj sbie drugi wpis z jakimś repozytorium unstalbe, do pliku /etc/apt/apt.conf wpisz linię APT::Default-Release "testing"; i zapodawaj pakiety brakujące w testing poleceniem,
apt-get -t unstable install pakiet
Małe sprostowanie jumanji, jestem oficjaknym paczkującym Kadu dla Debiana i Ubuntu, autorem jednego z modułów, ale nie jestem deweloperem Kadu. Tzn. nie należę do Kadu Team.
Ale dlaczego nie pod konsolą? Jeśli są w jednym katalogu to nie ma problemu i liczba plików nie ma tu nic do rzeczy. Wystarczy jedno polecenie:
growisofs -Z /dev/dvd -rJ /katalog
Sorry to nie bedzie za bardzo konstruktywne :)
innych pierdol...
Przypadkiem powstalo nieładne słowo.
Zważ na to iz jeszce nie masz na koncie 800 postów :]
Bodzio coś o tym wie :D
nie jest konstruktywne, jest dopuszczalne :) panowie - no bez jaj - do rzeczy :D