Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Dzisiaj w robocie wirus rozwalił XP Home. Nie pomógł nawet legalny Norton Antywirus 2005.
Moja uwaga w stylu "mówiłem żeby używać linuxa" wreszcie wywołała zainteresowanie :)
Polak mądry po szkodzie ;-)
Polak mądry po szkodzie ;-)
z tego co ja pamiętam to głupi przed i po szkodzie ;]
żadna starsza Pani napewno sie do linuxa nei przekona :]
Nie pomógł nawet legalny Norton Antywirus 2005.
bodzio jak ladnie podkresliles " legalny" :) hehehe
a jak by mialo byc inaczej, wszyscy mamy legalnie :)
No Rumi, nie jestem taki pewny. Jak byś widział to przerażenie w ich oczach, mówie ci warto było :)
Dane oczywiście uratowałem, ale miałem za to cały dzień byczenia się - nic nie robiłem bo albo system się skanował, albo instalował, albo dane się kopiowały na serwer. Krótko mówiąc jaja jak berety
wcale nikoniecznie wystarczyodpowiednio ustawic system zabezpieczyc i mozna dzialac nawet na 98 wszysko zlezy tylko wylocznie od usera ;-)
wcale nikoniecznie wystarczyodpowiednio ustawic system zabezpieczyc i mozna dzialac nawet na 98 wszysko zlezy tylko wylocznie od usera ;-)
i włąśnei podpadłeś tutejszym forumowiczom (poza mną oczywiście, ja akurat jestem normalny ) ;p
na tym forum nei należy mówić że można używać windy ;]
No tak windy można i da się używac, ale po zainstalowaniu antywirusów, antyadawarów i setki innych anty :). Użycie zasobów kompa jest takie dużo że użytkownicy gorszych maszynek (w tym ja:( ) nie mogą nic robić bo nawet saper się przycina, z kolei na linie nie ma żadnych gier :D
Jak nie ma zadnych gier ? Tzreba tylko poszukac dobrze a sie znajdzie duzo ;)
tak znajdzie się supertuxa ziemnaczanego kolesia i coś jeszcze
a z fajnych to moze tylko wolfenstein i doom 3 który mi nie pójdzie :P
a pod taka winde wyrywazs takiego nss3 i masz 3 dni z głowy <lol>
naaah, ja gralem na linie w heroes3, unreala, quake'a i w cholere innych, wystarczy pogrzebac na necie i zawsze sie jakies torrenty znajda :D
łyndołs sucks!!
ni eno wybór taki macie ze tylko pozazdrościć ;]
wszystki gry które wymieniłęs sa na windowsa
co prawda na lina znajdzie się moze z 20 dobrych gier
ale na windw znajdzie się samych 20 dobrych platwormówek :]
owszem to gry łyndołsowe, ale sprytnie przerobione tak zeby dzialaly pod linuchem bez uzywania zadnych emulatorow ;) tak, po prostu...