Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wczoraj instalowałem kumplowi win98 na starym kompie typu p166. Wyobraźcie sobie że sam sobie wykrył grafike i karte dżwiękową - z czymś takim jeszcze nie miałem do czynienia
komp byl tak stary ze stery byly w win98 :D
Win98 bez aktualizacji to samobójstwo (chyba że nie ma sie internetu :D) a z aktualizacjami to tylko ... Windows :D
Własnie sie nie raz zdaży że winshit poprawnie wykryje sprzet i sterowniki zainstaluje ale to sie zdarza bardzo żadko
Win98 bez aktualizacji to samobójstwo (chyba że nie ma sie internetu :D) a z aktualizacjami to tylko ... Windows :D
Własnie sie nie raz zdaży że winshit poprawnie wykryje sprzet i sterowniki zainstaluje ale to sie zdarza bardzo żadko
a mi sie zdażyło kilka razy.... stary sprzęt i WIN98 ma stery do urządzeń które nowością to też nie świecą...
nawet karte na realtek 8029 wykrywał:)
jak robiliśmy sieć - to winshit 98 nie wykrywał realteka. U mnie na linuxie - bez problemu. A później latałem po mieszkaniach i instalowałem stery. Godzinkę mi zajęło dojście do sposobu instalki. Brakowało mu plików *.dll i prosił o płytkę - na płytce ich nie znajdował. Okazało się, że są spakowane w *.cab.
A z wykrywaniem sprzętu - to niezłe jaja były na oficjalnym pokazie windows 98. Taki filmik. Bill stoi przy mównicy, za nim na dużym ekranie wyświetlana instalacja (na żywo). Cała gadka o przyjazności systemu i łatwości instalacji - granatowy pasek postępu zatrzymuje się na samym końcu, po czym ekran staje się niebieski. Krytyczny wyjątek ... ;D, Mina Gates-a i niespokonie wypowiedziane Oops...
mam to - filmik waży 1,63 mb - tylko nie mam gdzie wrzucić... Format *.mov...
AARGH... jestem na winshicie...
to tyle co dyskietka - prześlij go na moją pocztę: bodzio@dug.net.pl
jakbys mogl to mnie tez :P znajomym go pokaze - beda ryli ze smiechu
vandut@o2.pl
też bym prosił
pietrov1@o2.pl
filmik i pare innych rzeczy wgrałem na http://mgp.centaurinetx.com/obrazki
i polecam hosta (free) centaurinetx.com
pokazana cala okazalosc syffa, nic ujac bo dodac mozna :) :lol:
http://mgp.centaurinetx.com/obrazki
Kurczę nie wchodzi mi ta strona...
Może ktoś to gdzieś indziej wrzuci?