Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Kumpel przebrany za ślimaka ;) Notabene wygrał konkurs na najlepsze przebranie ;)
Przy UM coś dalej budują :)
Kolejna ulica rozkopana - Kręta.
Bodzio: jak u cholery masz 1 zdjęcie takie ostre przy 2,8 co ja sie swego czasu nakombinował żeby czaskać widoczki (ostrość w całym kadrze) a tu ni nieskończoność ni ciul nie pomaga przy max przymkniętej dziwne rzeczy sie dzieją ze szczegółami przy połowie dziurki w sumie najlepiej ale i tak wiele do życzenia to pozostawia a ty masz cały kadr ostry :]
bo cie sie rece trzesa, a od czego to juz nie moja sprawa ;-)
Rumi napisał(-a):
Bodzio: jak u cholery masz 1 zdjęcie takie ostre przy 2,8 co ja sie swego czasu nakombinował żeby czaskać widoczki (ostrość w całym kadrze) a tu ni nieskończoność ni ciul nie pomaga przy max przymkniętej dziwne rzeczy sie dzieją ze szczegółami przy połowie dziurki w sumie najlepiej ale i tak wiele do życzenia to pozostawia a ty masz cały kadr ostry :]
Prześlij RAW-a to pogadamy :)
Ty za to baby robisz takie, że mnie zazdrość zżera
RAWów nie posiadam .. jak mnie trafi to z delete jade ;)
No to jeszcze kilka fot z juwe. Dziś króluje dzień 2 - czyli koncert Maleo Reagge Rockers i Strachy na Lachy. Ale Tutaj będzie coś innego :P Reszta wkrótce na Valhalli ;]
I dwa z serii "fioletowo mi" - a dlaczego tak a nie inaczej to już pozostanie moją tajemnicą :]
no to szalejemy :)
winnetou - przypomina mi się młodość. Eeech chciało by się tam być :)
to jeszcze jeden kopciuszek
Bodzio - na następne juwe postaram się załatwić 2 medialne i będziem balować 3 dni u mnie :)
Z ostatniej wrzuty to drugie i trzecie. Te buty w powietrzu :D, no i koncert na niebiesko
A teraz konkurs dla wszystkich. Kto mi powie co to jest....:
Exif kłamie - nie sugerować się :P xD
ktot od świecy. Może założyć specjalny temat na zgadywanki a nie mieszac go tu z fotografią ...
Ale to zagadka foto ;)
Nie zgadłeś ale coś podobnego ;))
Kupiłeś Raynoxa ?
Wygląda mi na języczek kwiatka ... orchidea ?
najbliżej był... Bodzio.
Bodzio wygrywasz nagrodę główną czyli wycieczkę do Rzeszy "tam i na zad" (oczywiście na własny koszt ;P :)) )
Raynoxa nie posiadam, ale mam coś równie ciekawego ;))
A oto rozwiązanie konkursu w pełnej krasie:
winnetou fajne ;)
Rzeszów Juwenalia 2011 - dzień drugi część druga artystyczna:
na tapecie: Maleo Reggae Rockers, Strachy na Lachy, szalejące tłumy i ogólnie genialna atmosfera. Poniżej sample, a reszta standardowo na Valhalli
Hmm, ponieważ Kuba coś nie zagląda (pewnie wita Obame) to muszę wyjaśnić :)
Za unijne eurosy powstał "Jarmark Pogórzański" Wszystkie - no, prawie, gorlickie targowiska będą tam przeniesione. Jest to połączenie galerii handlowej i targowiska.
Władze miasta chwalą się że to najlepszy i najlepiej wykonany projekt w całej europie.
Miałem okazję dzisiaj popstrykać jeszcze bez ludzi. Otwarcie 28 maja.
Zjadłoby sie :)
Jeszcze z miesiąc i będą po 2 zeta :p
Jakościowo takie se ale mina Muńka bezcenna i rekompensuje całą resztę ;)