Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Rumi, czas się wykazać :D
Instalowałem dziewczęciu Debiana, bo jej sieć jest tak zawirusowana że tylko płakać. W międzyczasie prosiła abym popatrzył na jej winde.
XP złapało spy "reklamiarz". Zablokowała usługę posłaniec, przy pomocy spybot i jakiegoś jeszcze innego programu wywaliła ten syf.
Skutek jest taki, że nie można odinstalować żadnego programu. Konsola "dodaj/usuń programy" jest pusta. Nie działa przywracanie systemu.
W jej imieniu "ratunku !!!"
masz cos takiego jak przywracanie systemu o jeden dzien w tyl
Zwróć uwagę na przedostatnią linijkę mojego postu :)
nie dizała przywracanie systemu
zawsze mozesz zapodac cd winxp i dac R czyli naprawa zasadnieczo co 20 raz dziala :P
odinstalować spybota i to inne co blokuje odinstalowanie programu, potem zablokować posłąńca jak raz już tłumaczyłem po czym (o il ekonieczne) zainstalować ponownie spybota.
ja mam zainstalowanego tylko jednego antywiruse (NOD32) o dziwo legalnei + owa blokada posłańca system stoi od 20 czerwca i fajnei sie czyma pozdro dla Dziewczęcia :)
A tak na przyszlosc :) - wiele z stadardowych "uslug" Windy mozna wylaczyc bez stosowania takich karkolomnych sztuczek - po prosut uruchamiasz Panel Sterowania | Narzedzia administracyjne | Uslugi i tam masz pelna liste tego co uruchamiane jest przez 'services.exe' jak procesy potomne (a czego normalny menadzer procesow nie jest w stanie wylaczyc (Odmowa dostepu)
Pozdrawiam