Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam,
chciałem zrobić świeżą instalację Iceweasela, odinstalowałem go wraz z plikami konfiguracyjnymi, wykasowałem w katalogu domowym cały katalog ".mozilla", wykasowałem wszystkie pliki/katalogi z nazwami iceweasel, mozilla i firefox a po uruchomieniu iceweasela on wciąż otwiera mój stary profil ze wszystkimi zakładkami, pluginami itd. Kiedyś wystarczało wykasować katalog '.mozilla', gdzie teraz zapisywane są profile użytkownika? Nie mogę tego nigdzie znaleźć
Strzelam: .local/cośtam lub .config/cośtam?
niestety nie ma, trafia mnie już równo, przeszukałem wszystko i nic nie widzę, a on ciągle otwiera mi poprzedni profil, tylko chciałbym wiedzieć gdzie on jest brrrrr
Dziwne, u mnie na 100% jest to katalog ~/.mozilla. Nie masz czasem gdzieś np. na innym pulpicie otwartego okna Iceweasel?
nie nie mam otwartego okna
locate *.default
odnajdzie ci profile.
tm napisał(-a):
Kod:
locate *.defaultodnajdzie ci profile.
już to robiłem
ale to otwarte okno iceweasela naprowadziło mnie i ... problem rozwiązany. Okna nie było, ale program ciągle "wisiał" w pamięci.
Sorry za zamieszanie i dzięki za zainteresowanie