Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Członek DUG

Witam
Jest praca dla Administratora IT w Tarnowskich Górach.
Główne obowiązki:
Administracja siecią komputerową ( około 120 stacji roboczych) - z chętnym do pracy 3 ludzi w dziale
Administracja serwerami : Linux (Debian, Centos) - sztuk 4, Windows -1 sztuka, czyli archiwizacje, aktualizacje oprogramowania
Pomoc użytkownikom .
Praca w stałych godzinach, sobota i niedziela wolne.
Więcej na priv. Niestety stawki nie znam
Pozdrawiam

Członek Sejmowej Komisji Śledczej

Jakieś wymagania i doświadczenia?

Gentoowy Głupek

Tak blisko "Gentoowego głupka"? Może i on się załapie, a może za słaby?
"Dołanczam" się - może coś więcej?

Podobno człowiek...;)

Ja również chętnie zapoznam się z ofertą, szczegóły na PW (wysłałe).

Członek DUG

Po pierwsze to jest narazie tak nieoficjalnie dlatego nie chcę szaleć z szczegółami. Najlepsza jest rozmowa osobista
Jeżeli ktoś zainteresowany to proszę o jakieś CV na maila :tomaszmzyk@poczta.fm
Także zapraszam a napewno się odezwę
Pozdrawiam

Pan inż. Cyc

Ja mam tylko pytanie jaki to rejon Tarnowskich Gór.

Członek DUG

Dobra mogę mniej więcej nieoficjalnie wam napisać :
Praca w szpitalu:
Główne obowiązki to nadzór nad serwerami, tak jak już napisałem
Wspomaganie rozliczeń z NFZ (głównie w sferze kontaktów z dostawcami oprogramowania)
Nadzór nad sieci komputerową ( 3com, Molex 6A)
To są główne obowiązki
Praca w godzinach od 7.25 do 15.00
Płaca: na początek ok 3 tys brutto
Pozdrawiam

Podobno człowiek...;)

Sieć ok, serwery ok, rozliczenia z NFZ - temat z punktu widzenia NFZ z pewnością skomplikowany, ale raczej dla Prawników, Ordynatora i Zarządu, niż Informatyka.
Wylecieć na wszelki wypadek można za np: - ujawnienia informacji o sytuacji, gdzie w skutek błędu po stronie systemu NFZ, wszystkie dane poszły otwartym tekstem, z naruszeniem ustaw m.in o ochronie danych osobowych (pacjentów) i tajemnicy korespondencji. ;)
Pozdrawiam
;)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2011-03-16 18:49:57)

Członek DUG

No chyba się nie orientujesz na temat rozliczeń z NFZ, nie mówię tutaj o ujawnianiu danych, chodzi bardziej o błędy związane z oprogramowaniem i błędami które one powodują. Mnie merytoryka nie interesuje interesują mnie schematy xml itp.

Podobno człowiek...;)

Jeżeli działa to na bazie plików xml, to chwała Bogu, to przynajmniej jest jakiś udokumentowany standard, który można ogarnąć.
Ja natomiast wspomniałem sprawę, o której było w gazetach kilka lat temu, dotyczyło to (o ile pamiętam), katowickiego oddziału NFZ.
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2011-03-16 20:54:47)