Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
czy da sie zrobic zeby basy nei byly takie denne w amaroku?? uzywam alsy jak cos?? bo jak podkrece na soobwoferze bas to sie wytrzymac nei da... a na winshicie basy mam ladne... bawie sie alsamixerem ale cos mnei to nei wychodzi... karta SB live 5.1 digital
nie ustawiaj PCM na maxa (maxymalnie 90%) wogle staraj sie nie dawać ssuwaków na maxa i jeżeli to możliwe to lepiej podkręcać sprzętowo. Ja mam ladnie mixer, equalizer i sprzęt ustawiony i pyka doskonale :D
ja mam natomiast inny problem, live na pokladzie w jajko wkopilowane co trzeba ( albo tak mi sie tylko wydaje ), a podczas startu systemu dostaje komunikat ze emu10k1 disabled in configuration..jesli chodzi o system ,to w kmix mam wyraznie zaznaczone ze korzysta z soundblastera, jednak gdy wgrywam alsa, i daje alsaconf, dostaje komunikat o braku urzadzenia :)
ciekawe... jakies pomysly??
Aalsaconf buduje bazę dancyh kart na podstawie instniejących modułów jądra. Polecam wkompilowanie dzięku jako moduły, to sporo ułatwia życie.