Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Dziś zauważyłem że firestarter nie pokazuje mi adresów w sekcji Active connections
Zrobiłem nawet reinstalke firestartera i nadal to samo. Polecenie netstat pokazuje mnóstwo adresów gdy odpale google. Natomiast firestarter zamilkł. Gdy go odpale z konsoli roota pokazuje to
firestarter (firestarter:4750): GnomeUI-WARNING **: While connecting to session manager: None of the authentication protocols specified are supported. Firewall started (firestarter:4750): GLib-CRITICAL **: g_io_channel_seek_position: assertion `(error == NULL) || (*error == NULL)' failed (firestarter:4750): GLib-CRITICAL **: g_io_channel_seek_position: assertion `(error == NULL) || (*error == NULL)' failed (firestarter:4750): GLib-CRITICAL **: g_io_channel_seek_position: assertion `(error == NULL) || (*error == NULL)' failed (firestarter:4750): GLib-CRITICAL **: g_io_channel_seek_position: assertion `(error == NULL) || (*error == NULL)' failed
Może jakaś podpowiedź co się mogło mu dziś stać?
Jakie środowisko graficzne?
torrentow napisał(-a):
Jakie środowisko graficzne?
Środowisko graficzne to Gnome. Próbowałem nawet tego http://night.jogger.pl/2007/01/01/firestarter-a-pus … nie-problemu/
Ale nie pomogło , bo u mnie są wpisy w Events tylko nie ma w Active connections
Ostatnio edytowany przez debek (2011-02-04 09:54:38)