Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam,
Tak jak w temacie możecie polecić jakiś program z kilkoma opcjami do amatorskiej DJ'ki chodzi głównie o odtwarzanie robienie przejść jakieś efekty, dla windows jest VirtualDJ ale na moim antyku działanie przez wine się nie sprawdza.
Za wszelkie podpowiedzi dziękuję jeśli ktoś się spotkał z taką aplikacja prosiłbym o podpowiedź ;)
Jeszcze jedno szybkie zapytanie nie zakładając nowego tematu jakiś w miarę lekki odpowiednik foobara jesteścíe w stanie polecic chodzi mi o zakładkowanie muzyki, nie playlisty.
Nie wiem co rozumiesz przez zakładkowanie muzyki, ale mnie bardzo odpowiada Amarok:)
Głównie na możliwość kolejkowania utworów - wcześniej nie spotkałem się z taką opcją.
Ostatnio edytowany przez Paad (2011-01-26 12:00:03)
Lżejszą odmiana amaroka jest clementine
Podobny do foobara zaś jest
deadbeef Jest w repozytorium Hardeta.
Clementine ma fajne wizualizacje ;P
Nie wiem jakie chcesz uzyskać efekty dźwiękowe, ale jak chodzi o płynne przejścia to XBMC też by się nadawał.. a i pięknie wygląda :-)