Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Clementine nie zapamiętuje hasła, próbowałem do .config/Clementine/Clementine.conf dopisac:
[Last.fm]
Username=k4misiek
Session=411211c97a919fec08c67e3f2d662c75
ScrobblingEnabled=true
ShowLoveBanButtons=true
password=haslo
lecz dalej nic.
Ma ktoś jakiś pomysł??
EDIT:
Usunąłem konfiguracje, skonfigurowałem jeszcze raz i wygląd na to, że już mnie nie wylogowuje po zamknięciu programu i hasła nie muszę ponownie wpisywać.
EDIT2: Zauważyłem, że scrobbluje jak mu sie podoba.. Raz utwór wyśle a raz nie, też tak macie ?
Ostatnio edytowany przez k4misiek (2011-01-03 22:43:35)
Wczoraj wieczorem last.fm na chwilkę padł, około północy była informacja na głównej.
Oczywiście musiałem mieć tego pecha, że podczas moich testów Clementine.... grrr.
Dzisiaj wszystko działa, scrobbluje wszystkie kawałki które odtwarzam i nie wylogowuje bez powodu.
Swoją drogą bardzo fajny odtwarzacz, ma wszystko co najważniejsze w takim oprogramowaniu:
-crossfading
-equalizer
-kolejkowanie utworów
-biblioteka i przeglądarka plików
-ocenianie(klasyfikacja) utworów w skali 1-10 (dopiero od wersji 0.6 która wyszła w grudniu - wcześniej tego mi brakowało dlatego odrzucałem program na starcie)
-integracja z lastfm(bardzo fajna, bo nawet podaje informacje o ogólnej licznie odtworzeń pojedynczego utworu czego w Amarok2 nie widziałem)
-pobieranie tekstu i brakujących okładek
-fajne wizualizacje (projectM)
Jeszcze tylko brakuje mi integracji z ultimate-guitar.com ale już nie będę aż tak wymagający ;P (W Amarok2.4 Beta1 to wprowadzili i działa rewelacyjnie).
Ostatnio edytowany przez k4misiek (2011-01-04 15:21:03)