Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Pochwalę się tym...
Zbieżność tematyczna z dzisiejszym świętem kompletnie niezamierzona !
co ja bym dal chlopie za ta chalpe podparta dechami, te castle tutaj to jakies malusie sa nie ma co porownywac do naszych ruin.
Ummmmmmm, nie wszystko tam dechami podparte...
Ostatnio edytowany przez JesterRaiin (2010-10-01 14:12:59)
No, w takiej chałupie to ja mogę mieszkać :) Tylko żeby mozaika była na podłogach. [;
Prosze darować infantylizm, ale polecam raczej taka posadzkę :
Ostatnio edytowany przez JesterRaiin (2010-10-01 14:12:26)
Trin napisał(-a):
No, w takiej chałupie to ja mogę mieszkać :) Tylko żeby mozaika była na podłogach. [;
uuu, na pewno jest, i lustra nad łóżkami są i sułtan pewnie ładny jakiś :)
Podobają mi się te foty
Master Bodzio, luster nad łózkami nie ma, Maharadża preferuje wiktoriańskie wnętrza i taki ładny to łun wcale nie jest. ;)
A zdjęcia - dzięki, ale nie mam złudzeń. Egzotyka samym tematem daje +1 do opinii ;)
Trin napisał(-a):
W takiej chałupie to byś była jedną z 1000 żon i nałożnic :P
No, można być jedną z 1000, ale grunt, że tą najważniejszą.
Tamtejszy Administrator taki serwer swojej ulubionej żonie postawił w uznaniu jej zasług dla forum...
ippo76 napisał(-a):
Trin napisał(-a):
W takiej chałupie to byś była jedną z 1000 żon i nałożnic :P
A myślisz że sułtan chciałby taką niepokorną zouzę w swoim haremie?? :D
po tygodniu wymieniłby mnie na dwa wielbłądy. Już ja bym starego dziada urządziła.
oo wielbłądy - przypomniał mi się kawał:
idzie beduin przez pustynię, doszedł do oazy
wielbłąd wody się napił i nie ma zamiaru iść dalej, bo tu fajnie, a tam gorąco i sucho
spotkał beduin gościa co miał warsztat samochodowy i mu opowiada...
gościu mówi: dawaj pan tego wielbłąda na kanał
wprowadzili, mechanik wziął dwie cegły i sru w jaja wielbłąda
ten poszedł jak burza na pustynię.
.... a ja panie, jak ja dogonię swoje bydlę ?
właź pan na kanał...
(pewnie suchar ale mi się tak przypomniało)
Koleżanko Trin, mam powody przypuszczać, że uroda+rozum+charakter dawały w wyniku konfigurację software-hardwarową bardzo cenioną przez władców. Żony sułtanów, maharadżów i innych takich adminów, które się zapisały na kartach historii jakoś konkretniej niż "obecna", to raczej babki co miały i tu i tu. :)
edit : aaaaa, no i polecam historię Mumtaz i jej męża - fundatora Taj Mahal. Ani on nie był stary, ani ona, ani tam nie było wredoty, ani nic, a świadkiem jest właśnie to mauzoleum, największy w historii pomnik miłości poświęcony przez męża żonie. Szkoda tylko, że rękami umęczonego narodu, no ale kto by tam na takie drobiazgi zwracał uwagę :D
Master Bodzio :
Czy warto wklejać jeszcze jakieś zdjęcia z egzotyków, czy raczej wolicie coś lokalnego, czy może się zamknąć najlepiej ? :)
Ostatnio edytowany przez JesterRaiin (2010-10-01 11:47:44)
Żeby nie było : przepał na wierchu jest intencjonalny.
Ostatnio edytowany przez JesterRaiin (2010-10-01 11:56:33)
JesterRaiin napisał(-a):
przepał na wierchu jest intencjonalny.
dobra dobra .. każdy tak mówi jak już go zrobi :P
ale te żurawie się zajebiście komponują z wieżami :)
nareszcie coś nowego, te robale od Bodzia to mi już bokiem wychodziły
Coś zajebistego. Masz wiecej to wlepiaj.
Mam kilkadziesiąt tysięcy. Wkleić w jednym poście ? :)
JesterRaiin napisał(-a):
Mam kilkadziesiąt tysięcy. Wkleić w jednym poście ? :)
Rumi Cię opieprzy :)
nie opieprzy bo dobrze chłopak robi :P spokojnie i z umiarem :)
że On dopiero teraz do nas trafił... musi flsiurkę postawić
Ummmm, słuchajcie w Sieci mam powieszonych mało zdjątek ze swoich zbiorów. Czy mogę wkleić tu maszynówkę ASCII, a wy sobie porobicie z nich obrazki ? :D
Tow. Ilianowi proponowałem przesłanie w ten sposób obrazu dystrybucji, ale nie chciał. Wiadomo, Czekista, to i niechętny "wynalazkom", ale może wy się skusicie ? To raptem po kilkaset ekranów tekstu jest ! ;)
Edit : Master Bodzio, uważam, że ludzie, dla których MINT, czy Óbuntó jest szczytem marzeń nie powinni się pchać na salony bez solidnych przyczyn, a te dopiero co wystąpiły teraz, kiedy podjąłem decyzję o "let go" kilku mniej istotnych distr, a poświęcenie się wyselekcjonowanym trochę bardziej. ;)
Ostatnio edytowany przez JesterRaiin (2010-10-01 13:48:18)
co to za format tych zdjec znowu olek czy tak kadrujesz w obrobce??? zeby nie bylo ze sie czepiam podobaja mi sie.
zwlaszcza to z tym czarnym minaretem o ile to minaret jest bo strzelam.