Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
tak tak samyang, druga to pierwsza .. tylko troche wcześniej .. z 5 lat wcześniej ;)
I ja ... I ja .. I ja swoje dzisiejsze
Ostatnio edytowany przez Yampress (2010-07-04 22:49:35)
Bodzio coś nie gadał że się do Inwałdu (?? nie jestem pewien) wybierasz, byłem tam z miesiąc temu :P Miałeś szczęście bo ci Cieszyńska kolejka działała, jak ja byłem to wszystko stało :(
ja mu się podaję na talerzu a on kosteczek nie chce ;]
Ostatnio edytowany przez Paciocha (2010-07-09 14:50:35)
wprawdzie dzisiaj wyjeżdżam, ale wezmę lapka ze sobą. Wrzucę resztę z parku miniatur, a potem dino :)
Miniaturkowe fajne :) .. fajnie też by sie prezentowały jak by je potraktować efektem tilt-shift
dobra to troszkę robaczków z wczoraj .. co prawda o nietypowej porze jak na makro sie wybrałem i w odwecie strasznie mnie pogryzły ale coś tam sie udało upolować .. nie wiem co to za owad ale w barwach holenderskich więc na czasie .. ja bym je tam nazwał ruchałki bo ino jedno im w głowach :P
tilt-shift ? - a fuj, bardzo mnóstwo tego nie lubię. Można by się pobawić w małą głębię, ale nie ma jak i kiedy - światło nie to i tłumy w kadrze.
To są zdjęcia pamiątkowe i zachęcające do odwiedzin tego wspaniałego miejsca :)
ad Twoje foty - seks tak bez skrępowania podajesz ? a dzieci na forum będą wiedziały jak się to robi na pieska :P
Jakie mięśnie działają podczas seksu najintensywniej? Zwieracze. Żeby się nie zesrać ze szczęscia.
paciocha, jesteś uderzająco podobny do mojego kumpla z klasy :P
@Rumi - niezłe ;)
Trin napisał(-a):
Jakie mięśnie działają podczas seksu najintensywniej? Zwieracze. Żeby się nie zesrać ze szczęscia.
...
Jak humor koszarowy, to ja też:
Jakie są 2 najprzyjemniejsze rzeczy w życiu?
Początek sr.nia i koniec jeb.nia
;)
Wczoraj się tego nasłuchałam ale buzia mi się od śmiechu nie zamykała więc nie pamiętam :D Usłyszałam, że powinnam być psychologiem, zdązyłam dosrać jakiemuś facetowi co z nami siedział (grzecznie potem zapytałam czy nie uraziłam). się okazało że zna ulicę na której mieszkam to było o czym gadać. hehe, jak zaczęli sypać tym humorem to szło tam paść. Popisóóóówa ;-)
a czyje to bobo śliczne ? :)
qluk napisał(-a):
:>
Gratulacje qluk!
ta, szybki lopez. nie ma tak, kłamie, to nie jego :P
A jednak, zostałem ojcem... :)
więcej malucha poproszę :)
Nie uwierzycie - przybłąkał się. Jest teraz u brata mojej żony. Strasznie ufny (a) i przymilna :)