Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam... jak najprosciej przyciac samemu sobie transfer?? mam neo na routerku i czesto cos sciagam... i blokuje mi to troszke innych... system na ktorym chce przyciac transfer to oczywiscie debian... :D
hmmm wtranżole się.
Wyczytalem ze htb sluzy kotrolowania ruchu wychodzącego z danego interfejsuc.Czyli z interfejsu routera linuksowego na sieć lan jest wychodzący czyli dla lanu bedzi on przychodzący i wszytsko gra a tak bezposrednio dla siebie htb'em to tez sie da?Pawelek chyba pisze ze ma neo ale na routerku sprzetowym.
no wlasnie htb probowalem... nie bardzo mi wychdzilo, ale roblem to szybko... no nic.. skoro prosciej sie nie da to przysiade sie do htb i poproboje...
swietny opis htb:
http://linio.boo.pl/htb.pdf
No nie naczytalem sie o htb ale tam wyraznie jest napisane ze tylko ruch wychodzącu z danego interfejsu sie kolejkuje itd..
Jak u licha mam przyciac sobie samemu?
masz odpowiedź u góry, zainteresuj się IMQ
Ehhh myslalem ze IMQ to to samo co htb tylko troche gorsze:)
A zmyliła mnie Twoja odpowiedz zeby pewelek poczytal coś z Twojego linka o htb a on przeciez chcial jak napisal sam sobie ukrucić transfer wiec Go nie wyprowadziles z bledu:DDD ze htb odpada :DDDDDale si enagadalem:)