Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Na portalu zawitało troszkę „łebdwazero” — pod każdym artykułem, FAQ-iem oraz informacją znajdują się przyciski, które pozwalają dodać informację o tekście na kilku ikonach „tego lepszego” internetu. Dostępne m.in. dodać na Wykop, Blip, Flaker, Twitter, Identi.ca, Śledzik i inne.
Ponieważ przyciski robiłem samemu, nie jestem pewien czy wszystko działa jak należy, a nie wszystko mogę przetestować. Dlatego proszę o informację co działa, a co (odpukać) nie.
Na razie wiem, że działają OSNews, Wykop i Flaker.
Facebook i Śledzik też działa ;)
Wiem, że śledzik to do wódki, a wykop w piłce nożnej. O reszcie nie słyszałem :(
Żartowałem :P
bns napisał(-a):
blip też ;) (szkoda, że nie dodaje automatycznie tagów - wiem wiem za dobrze by było ;p)
Dzięĸi za test.
A wiesz jakim parametrem można to zrobić?
Bodzio napisał(-a):
Wiem, że śledzik to do wódki, a wykop w piłce nożnej. O reszcie nie słyszałem :(
A jak tej wódki będzie za dużo, to jest blip. Zaś następnego dnia flaker. ;)
azhag napisał(-a):
bns napisał(-a):
blip też ;) (szkoda, że nie dodaje automatycznie tagów - wiem wiem za dobrze by było ;p)
A wiesz jakim parametrem można to zrobić?
Bodzio napisał(-a):
A jak tej wódki będzie za dużo, to jest blip. Zaś następnego dnia flaker. ;)
Widzę, że najprościej dodać do tekstu na końcu #tag1 #tag2
Nie wiem czy portal duga wspiera tagi do wpisów? Jak tak to przekazać je poprzedzone # do treści jaka wysyła do blipa, flakera.
---edit
Jak nie to mogą być stałe, np. #dug #debian :)
Ostatnio edytowany przez bns (2010-03-15 17:42:24)
bns napisał(-a):
Widzę, że najprościej dodać do tekstu na końcu #tag1 #tag2
Nie wiem czy portal duga wspiera tagi do wpisów? Jak tak to przekazać je poprzedzone # do treści jaka wysyła do blipa, flakera.
---edit
Jak nie to mogą być stałe, np. #dug #debian :)
OK, popatrzę jak to rozwiązać.
Przy niusach raczej będą stałe (aktualnie nie ma etykiet dla nich), przy tekstach — pokombinuję.