Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Właśnie zamówiłem 14-54 II z promocji OJ
BTW - jak długo czekałeś na Twoje zamówienie ?
w tego typu obiektywach sie nic nie wysuwa z tego co sie orientuje, tym sie one min cechuja.
ee to chyba dla pań jest ;) ;P
Bodzio jakieś stawy w okolicy posiadamy ? (google coś takiego wskazały http://www.gorlicepzw.pl/kob/index.html) .. zeby nie zmarnować sezony robaczkowego jak w zeszłym roku chce sie wcześniej przygotować ;)
Skołyszyn, a w Gorlicach to chyba stara cegielnia, ale nie wiem czy nie zawalony. W pałacu w Siarach, ale tam ciemno. Stawy rybne w drodze na Bobową
Rumi, chciałeś dla dorosłych :P - proszę bardzo. Prawdziwa, kupowana z bagażnika, bez złotego sznurka dla ceprów, z prawdziwą fałszywą akcyzą - no miodzio :)
oj oj nie chce siać zwątpienia ale na śliwowicy jest capiąca parafiną ciemno czerwona pieczęć której Tu nie widać ;)
to nie parafina, tylko lak i na dokładkę złoty sznurek. Ale to produkcja oficjalna dla ludzików. A To jest prawdziwa :)
no dobra nie tak to inaczej .. flaszka krzywo stoi :P :D
ps. o czym my w wątku o fotografii piszemy :D ładna pogoda potrzebna od zaraz (w weekend) żeby wątek rozruszać ;)
to może ktoś jeszcze gruszkówke wsadzi ;p ??
szczerze to wolał bym jakiego portreta
Może jakieś akty od razu? ;)
no ja planuje (znaczy ze nie aj na nich) ale co to będzie to sie okaże ;P
Bodzio od góry sfotograsfuj pieska :) złam wszystkie zasady fotografowania. Czasami warto jak koncepcja jest super
http://yampress.dug.net.pl/PHOTOS/galleries/Zwierze … 5-800x600.jpg <- i fajnie wyszło :D
Bodzio miał i od góry http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?pid=92772#p92772 .. że łapcie przycioł to inna sprawa
azhag napisał(-a):
A w zęby chcesz? :)
Trin napisał(-a):
azhag napisał(-a):
A w zęby chcesz? :)
Ja Ciebie też :*
jak pięknie kwitnie miłość na forum. Bo nie od dawna wiadomo. Kto się lubi ten się czubi :)
azhag kiedy pijemy kawalerskie ??
Trin kiedy impreza weselna ?? Musimy zrobić na forum drugą zrzutke na nowy wózyk :D
Ostatnio edytowany przez Yampress (2010-03-09 18:33:37)
Yampress napisał(-a):
jak pięknie kwitnie miłość na forum. Bo nie od dawna wiadomo. Kto się lubi ten się czubi :)
Trin kiedy impreza weselna ?? Musimy zrobić na forum drugą zrzutke na nowy wózyk :D
Yampress, pomyliłeś azhaga z innym użytkownikiem tego forum :)
Ostatnio edytowany przez Trin (2010-03-09 19:15:19)
Nie dałem kwiatka naszym kobietom w tym roku... eeech,no tak jakoś wyszło, że zająłem się swoją kobietą.
Ale jak poczytałem takie hmmm wypowiedzi naszej pani, to pomyślałem, że soki żywotne z mężczyzny wyssie o!
Dla Ciebie Wredotko kwiat Rosiczki :P
rosiczka? To to, co muchy żre? No, to mężczyzna się na tą roślinę uparł, świetnie się złożyło, bardzo dziękuję :) :*
Ostatnio edytowany przez Trin (2010-03-09 21:53:22)
Trin napisał(-a):
Yampress napisał(-a):
Trin kiedy impreza weselna ?? Musimy zrobić na forum drugą zrzutke na nowy wózyk :DYampress, pomyliłeś azhaga z innym użytkownikiem tego forum :)
mua :D
Rumi napisał(-a):
Trin napisał(-a):
Yampress napisał(-a):
Trin kiedy impreza weselna ?? Musimy zrobić na forum drugą zrzutke na nowy wózyk :DYampress, pomyliłeś azhaga z innym użytkownikiem tego forum :)
mua :D
Nieeeee...!