Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A nie lepiej jakąś kryptografie wymyśleć :) Ciekawe czy klucz złamie?
tiaa .... kryptografia wymga mocy obliczeniowej :) której moje APki ni mają hehe ... chyba na próbe zakupie karte pci -> pcimcia i zrobie użytek z któregoś orinoco golda ... ciekawe jak sobie radzi driver hostAP pod linucha..
Tylko nie kupuj jakiegos sianka, tylko pozadna karte i wymiatavc bedzie super.... co do stosowania wep'a to odpada bo i tak wszyscy w miesice znaja klucze do sieci :] a co do mac'ow to z polowanami jest tak ze wystarczy jaks sie wbic do jednego wapa i maci zbierac z calej sieci....
ylko tu widze jeden problem, pod linuxem niektorym karta wifi nie da sie zminic mac'a :[ bo przy takiej probie sie wiesza system...
jak wyczaisz Ip możesz zastosować morderce pinga
ping -sf 65000 xx.xx.xx.xx
Pobaw siętak z nim pare razy aż zwątpi. Możesz zastosować odpowiedni skrypt.
i jak sie sprawa dalej potoczyla zlyZwierz gosciu mial jakas sprawe albo cos?
ps. w jakis sposb zlokalizowales melinę ciecia bagiennego?
ano podsluchalem poczte zioma, a że ten aktywnie romansował na czaterii to i jego fotke przechwyciłem , potem wyciag z inteligo i wystarczylo tylko zapukac do drzwi. Pały czekały (cala procedura zalatwiania wjazdu na chate trwala chyba z miesiąc) na moment , kiedy bedzie siedział przy kompie - zeby go złapac na goracym uczynku.
Za włam nic nie dostał (mamy prawo do szczęścia - nie mamy szczęścia do prawa) , ale mial w hooy pirackiego softu i za to pyknął.
Oczywiście zabrali mu kompa. (nie oddali) }:->