Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam. Tak jak w temacie. Jak wlaczyc pasek ten w ktorym jest trial i wlaczone programy, bo przez przypadek go wylaczylem i nie wiem jak go wlaczyc
Jakie środowisko graficzne?
jest to debian i nic wiecej nie wiem niestety
Cos takiego mam Xfce 4, moze pomoze
Ostatnio edytowany przez wizardzik (2010-02-19 18:59:40)
Hmm... A możesz zrobić zrzut ekranu? Albo napisać z jakiego obrazu instalowałeś?
Jakby to było standardowo gnome, to pewnie usunąłeś jeden pasek - kliknij prawym na ten drugi i daj "nowy panel". Jak się pojawi, to kliknij na niego prawym i daj "dodaj do panelu" i powybieraj aplety które chcesz.
Edit: Jak xfce to nie wiem.
Ostatnio edytowany przez ArnVaker (2010-02-19 19:02:04)
no wlasnie mialem ze 3 paski i kliknalem prawym i dalem quit bo chcialem tylko ten pasek wywalic a zniknely wszystkie
Nie można w gnome usunąć wszystkich paneli może masz go ukryty? Weź go spróbuj wygrzebać z krawędzi ekranu :)
Acha to Xfce to nie wiem...
Ostatnio edytowany przez marg1 (2010-02-19 19:09:47)
Jak masz menu, to znajdź ustawienia. Nie pamiętam, jak to się dokładnie nazywa, bo ponad rok temu widziałem xfce na oczy, ale na pewno przez narzędzia definiuje się paski, ich liczbę, położenie, rozmiar, przezroczystość.
Ewentualnie prawoklikiem, może jest skrót do ustawień. Spróbuj prawokliku tma gdzie był pasek.
I nie dziw się, że taka mętna odpowiedź, bo pytanie też mętne :)
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2010-02-19 19:21:45)
wiem wiem, dzieki za odpowiedz, zrobilem reset i pasek sie pokazal :)