Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Czy spotkaliście się z tym, że zamknięte programy nadal pozostają zminimalizowane w pasku? Mimo, że pojawia się dla nich menu kontekstowe, to nie można ich zamknąć. Co więcej widoczne są na paskach wszystkich pulpitów. Czasami drugi przycisk tej samej aplikacji pojawia się jeszcze w trakcie działania programu. W żaden sposób nie można zamknąć tego wirtualnego przycisku. Pozostaje po zamknięciu programu, podczas gdy ten pierwszy prawidłowo znika. KDE 4.3.4. Debian testing. Linux 2.6.30-2-686.
Pozdrawiam,
Contravene
Ostatnio edytowany przez Contravene (2010-01-27 15:33:02)
Jak używałem KDE4 (tak.. chwilowa przerwa od 2dni) to wyłączyłem powiadomienia o uruchamianych programach w centrum sterowania.
Jak możesz żyć bez tych powiadomień, to możesz spróbować czy to zadziała dla zamykanych programów.
Ostatnio edytowany przez sp3cu (2010-01-27 20:36:06)
Mi generalnie KDE gorzej działało w testingu niż (obecnie) w sidzie. Nie wiem od czego jest to zależne. W sidzie w każdym bądź razie nie ma problemu z tymi programami na pasku.
Strony: 1