Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Witam wszystkich na forum ostanio Debianowi odbiło znikły ikony z pulpit prosze o pomoc
Oszczędzę dociekania innym i zapytam: jakie środowisko graficzne (GNOME/KDE)?
Jeżeli wiesz (jeśli nie wiesz to ok) — jakiego programu używasz do wyświetlania ikon na pulpicie?
Minio napisał(-a):
Jeżeli wiesz (jeśli nie wiesz to ok) — jakiego programu używasz do wyświetlania ikon na pulpicie?
Gnome srodowisko a program do wyswietlania ikon to nie wiem jaki jest
Ostatnio edytowany przez nowy128 (2010-01-16 19:56:56)
nowy128 napisał(-a):
Minio napisał(-a):
Jeżeli wiesz (jeśli nie wiesz to ok) — jakiego programu używasz do wyświetlania ikon na pulpicie?Gnome srodowisko a program do wyswietlania ikon to nie wiem jaki jest
a jak moge sprawdzic jakiego uzywam programu do wyswietlania ikon na pulpicie
nowy128 napisał(-a):
Minio napisał(-a):
Jeżeli wiesz (jeśli nie wiesz to ok) — jakiego programu używasz do wyświetlania ikon na pulpicie?Gnome srodowisko a program do wyswietlania ikon to nie wiem jaki jest
czesc moze zmienic wyglad pulpitu na mac tylko nigdzie nie moge znalezc jak to sie robi
nowy128 napisał(-a):
nowy128 napisał(-a):
Minio napisał(-a):
a jak moge sprawdzic jakiego uzywam programu do wyswietlania ikon na pulpicie
nawet terminal sie nie właczy sam sie wyłancza wyłącza
Ostatnio edytowany przez azhag (2010-01-17 08:10:18)
Strony: 1